AK Parti Genel Merkezi ile Karabük teşkilatı ile Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Merkezde iddialı bir aday arayışını sürdürüyor.

Karabük Merkez’de iki dönemdir MHP’li Rafet Vergili oylarını arttırarak Belediye Başkanlığı makamını koruyor ve belki de kentin tarihine ilk defa üç dönemi yazdıracak.

2009’da MHP’ye kaptırdığı Karabük Belediye Başkanlığını, 2014’te Mehmet Ceylan’ın adaylığı ile geri almayı başaramayan AK Parti, 2019 Mart ayındaki yerel seçimlerde de başarısız olmamak için iddialı bir aday arayışı içinde.

Karabük Üniversitesini büyüten ve şehre ciddi bir katkı olmasını sağlayan eski rektör, 26. Dönem Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal üzerinde durulduğu siyasi kulislerde konuşuluyor.

Prof. Dr. Burhanettin Uysal ile ilgili olumlu görüş beyan edeneler “Uysal Hoca ile Karabük Belediye Başkanlığı makamını geri alma şansımız yüksek. Burhanettin Uysal gibi vizyon sahibi bir adaya ihtiyacımız var” diyorlar.

Uysal karşıtı olanlar ise “Burhanettin beyin Milletvekilliği döneminden pek bir şey anlamadık, halkta anlamadı.” Şeklinde görüş beyan ediyorlar.

Editör: Haber Merkezi