AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal AK Parti Yenice teşkilatı ile birlikte Orman Genel Müdürü’ne ziyarette bulundu.

AK Parti Yenice teşkilatı, Yenice halkının orman ile ilgili taleplerini milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal’a dosya halinde ilettiler. Vekiller konunun çözümü için Orman Genel Müdür’ü Bekir Karacabey’den randevu alarak Genel Müdüre ziyarette bulundu. Yenice teşkilatının hazırladığı dosya milletvekilleri Güneş ve Ünal tarafından Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’e teslim edildi.

Genel Müdür Karacabey, ormanlarıyla ve bitki örtüsüyle dünyada önemli yeri olan Yenice’yi çok iyi bildiklerini dosyadaki taleplerin ivedilikle değerlendirileceğini Vekillere ve Yenice teşkilatına iletti. Karacabey en kısa sürede Yenice’yi ziyaret etmek istediğini de heyete iletti.

Milletvekili Niyazi Güneş görüşme sonrası verdiği demecinde “ Yenice ormanları büyük bir değer. Yenice teşkilatımız bize orman konuları ile ilgili taleplerini ilettiler. Buradaki vatandaşlarımız geçimlerinin önemli bir kısmını ormandan sağlıyor, ilettiğimiz konuların çözümü için Genel Müdürümüz sağ olsun alaka gösterdiler. Yakın zamanda talepler çözüme kavuşacak “ ifadelerini kullandı.

Milletvekili Cumhur Ünal da görüşme sonrası “ Yeniceli hemşehrilerimiz bize taleplerini getirdiler. Konuların çözümü için bugün Yenice teşkilatımızla Orman Genel Müdürümüze geldik. Genel Müdürümüze konuları ilettik, o da Yenice’nin önemini bildiğini ve yakından ilgileneceğini ifade etti. Biz hemşerilerimizin taleplerini olabildiğince ilgili ve yetkili makamlara iletiyoruz. ” dedi.

Yenice teşkilatının talep dosyasında Yenice’deki vatandaşların yoğun kullandıkları Karşıyaka ve Göktepe mesire yerlerinin B tipi mesire alanı statüsüne geçirilmesi, komisyon çalışmalarıyla belli bir aşamaya gelen 2B arazileri için sürecin hızlandırılması, orman işletmesinin personel ve araç ihtiyaçları konuları yer almakta.