AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş geçtiğimiz cumartesi günü Karabük çarşı esnaflarını ziyaret etti. AK Parti Karabük Milletvekilleri gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaflarla ve vatandaşlarla görüşerek sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Hürriyet Caddesinde esnaflarla ve vatandaşlarla selamlaşan AK Parti Milletvekili Ünal, “Devlet, millet el ele vererek inşallah bu zor günleri atlatacağız. Önümüzdeki süreçte de vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin, tüccarımızın yanında olmaya ve onlara destek vermeye devam edeceğiz. Millet olarak inşallah bu salgının üstesinden geleceğiz, ekonomimizi ve üretimimizi daha da güçlendireceğiz” dedi.

AK Parti Milletvekili Niyazi Güneş ise ziyaretlerine Ankara Caddesinde devam etti. Güneş esnafların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Güneş, “Vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimizin taleplerini beklentilerini mutlaka alacağız ve bunları çözmek için yoğun bir gayret göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Esnaf ve vatandaşların AK Parti Milletvekillerine ilgisi büyüktü, oldukça sıcak ve samimi geçen ziyaretlerde esnaflar ve vatandaşlar memnuniyetlerini anlattı.

Yapılan ziyaretlerde AK Parti Karabük Milletvekillerine AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya ve AK Parti Yöneticileri eşlik etti.


 

Editör: Haber Merkezi