AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal, TBMM'nin yasama tatilinin son günlerinde de köy ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Yasama tatilinin başlangıcından itibaren, Karabük Merkez, İlçeler ve Köy programlarıyla seçmenleriyle buluşan AK Parti Milletvekilleri, gece yarısına kadar köyleri tek tek ziyaret edip vatandaşların istek ve sorunlarını dinliyorlar.

Yeni yasama yılının başlamasına birkaç gün kala Eskipazar ve Ovacık köy ziyaretleri ile çalışmalarına devam eden milletvekilleri Ovacık'ın Belen Köyü’nün Kahveciler Mahallesinde dere yatağının taşarak köylülerin arazilerinin üzerini taş ve mıcırla kapladığı Kahveciler geçidinde gece yarısı köylülerle birlikte incelemelerde bulundu.

Köylülerden gelen şikayet üzerine bölgeye giden milletvekilleri, belirtilen yerde köylülerin şikayetini ve talebini dinledi. Milletvekilleri Ünal ve Güneş,  konunun çözülmesi noktasında ilgili kurumlarla görüşüp gerekenin yapılacağını ifade ettiler.

Kahveciler Köyü sakinleri gecenin bir yarısı da olsa Vekillerin kendilerini dinleyip köylerine gelmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Öte yandan bir ayı aşkındır Karabük’ün tüm ilçelerine bağlı köylerin çoğunu ziyaret eden Milletvekili Niyazi Güneş “Meclis tatilini fırsat bilip, gidebildiğimiz tüm köylere gittik. Köylerde yaşayan vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Hemen hemen her hafta sonu Karabük'e geliyor ve çeşitli ilçe merkezlerinde bulunuyoruz fakat köylere gidemiyoruz. Bu boşluğu fırsat bulup köylerimizi de ziyaret etme imkanına kavuştuk. Köylerimizdeki sorunları, halkımızın ihtiyaçlarını tek tek not aldık ve yeni yasama döneminde bu sorunların ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın isteklerinin çözümü için çalışmalar yapacağız. Elimizden geldiği kadar tüm hemşerilerimizle bire bir görüşmeyi tercih ediyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi