AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Bağ-Essan Sanayi Sitesi’nde esnaflar ile bir araya gelen Cumhur Ünal, AK Parti’nin emin adımlar ile halkla birlikte 2023 hedeflerine ilerlediğini ifade ederek “Halkımızın ilgisi bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Esnaflarımızı tek tek ziyaret ediyor, hemşehrilerimizle hasbihal ediyoruz. Hemşehrilerimizin göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü millet, Güçlü Türkiye ve Güçlü Meclis için 24 Haziran seçimleri bir dönüm noktasıdır. Bu seçimde galibiyetle çıkarak, Türkiye'nin önü açılmış olacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Erdoğan önderliğinde Türkiye 2023 hedeflerine ulaşacağız, bu kapsamda gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

GÜNEŞ; "AK PARTİMİZİN HİZMETLERİNİ ANLATIYORUZ"

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Eskipazar’da Pazar esnafını ziyaret eden Güneş ise, seçim çalışmalarının yoğun tempoda ve güzel geçtiğini belirterek şöyle konuştu; “Eskipazar İlçemizde gündemi, projelerimizi ve AK Parti’mizin hizmetlerini anlatıyoruz. Zaten hemşehrilerimiz de yapılan hizmetleri görüyor ve bu neticede bizlerden desteklerini esirgemiyorlar. Bu bağlamda 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyoruz. 25 Haziran'a daha güçlü bir Türkiye olarak uyanmayı ve şahlanarak yolumuza devam etmemiz gerektiğini vurguluyoruz.”

Vatandaşların ilgi ve alakalarından oldukça memnun olduğunu da ifade eden Güneş, Karabük halkının AK Parti’ye girdiği her seçimde destek verdiğini, 24 Haziran seçimlerinde de en yüksek oy oranı ile Karabük’te rekor kıracaklarını belirtti.

UYSAL; "BİRLİK, BEREKET, BOLLUK DÖNEMİDİR"

Mako Çarşısı’nda esnafları ziyaret eden 27. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili ve Milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise AK Parti olarak vatandaşın istek ve önerileri doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek “AK Parti'nin hizmetlerine devam edebilmesinin 24 Haziran'da sandıktan güçlü çıkmasına bağlı olduğunu belirtmek isteriz. 24 Haziran Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesini aşacağı, Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet birleşimi ile ülkemizin şahlanıp daha da Güçlü Türkiye olacağı tarihtir. Bu, ancak Recep Tayyip Erdoğan ve güçlü meclis ile mümkündür. 16 yıllık AK Parti icraatlarının tecrübesi ile yeni dönemde, hep birlikte omuz omuza çalışarak ülkemizin ilerlemesine katkı sağlayacağız. Yeni dönemin özeti; “Birlik, Bereket, Bolluk dönemidir. Bu vesile ile siz değerli hemşehrilerimizden desteklerinizi istiyoruz.”
Editör: Haber Merkezi