24 Haziran seçimleri öncesi Karabük Milletvekili Adayı olan AK Partili Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

ÜNAL; “YAPILAN HİZMETLER BÖLGEMİZDE TAKDİRLER İZLENMEKTEDİR”

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Cumhur Ünal, Safranbolu Muallimler Mektebi’nin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldiği vatandaşlara, “AK Parti iktidarımızın yaptığı hizmetler bölgemizde takdirle izlenmektedir” dedi.

Düzenlenen iftar programının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ünal, “AK Parti iktidarımızın İlimize 16 yıldır yapmış olduğu hizmetler orta ve bu da hemşehrilerimiz tarafından takdirler izlenmekte. Hastanesi ile Üniversitesi ile okulluları ile yolları ile birçok alanda takdire şayan hizmet İlimize kazandırıldı. Zaten bunu gören kadirşinas hemşehrilerimiz de bizler her girdiğimiz seçimde destekledi ve inşallah 24 Haziran’da yapılacak seçimde de hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hem de Karabük milletvekili adayları olarak bizleri görevlendirecekler. Hemşehrilerimiz yapılanları görüyor ve bizleri görevlendireceklerine inancım sonsuz” diye konuştu.

GÜNEŞ; "YENİCE HALKI 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNE HAZIR"

Bir diğer AK Partili Milletvekili Adayı Niyazi Güneş ise Yenice'de İsmetpaşa Mahallesi sakinlerinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Yenice de vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gören Niyazi Güneş, vatandaşların tek tek taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Güneş yaptığı açıklamada, "AK Parti olarak Karabük'te çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyoruz. Bugünde Yenice ilçesi İsmetpaşa Mahallesi sakinleri tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlarımız ile birlikteyiz. Görüyorum ki Yenice halkı 24 Haziran seçimlerine hazır. Görüşmüş olduğumuz vatandaşlar bizler için Vakit Türkiye Vakti diyerek bizleri karşılaması son derece mutluluk verici” diye konuştu. Güneş, İsmetpaşa mahallesindeki iftar programının ardından Hisar Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlar bir süre sohbet etti.

UYSAL; "KARABÜKLÜ HEMŞEHRİLERİMİZ BİZİ ANKARA'YA GÜÇLÜ ŞEKİLDE GÖNDERECEK"

Karabük’te seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden bir diğer isim ise AK Parti Karabük Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal. Uysal, pazar esnafını tek tek gezerek destek istedi.

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam eden Uysal; Yenimahalle Salı pazarı, Esentepe Salı pazarı ve Şirinevler Pazar yerlerinde esnaflar ve alışverişe gelen vatandaşlar ile sohbet ederek destek istedi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Uysal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “ Karabüklü hemşehrilerimiz bizleri Ankara’ya güçlü bir şekilde gönderecek bundan hiç şüphemiz yok. Bizlerde yapılan hizmetleri ve yapılacak olan projeleri Karabüklü kardeşlerimize anlatmak adına sahadayız. Allah’ın izni ile 24 Haziran Ülkemiz ve Karabük’ümüz için çok daha güzel olacak. Karabüklü hemşehrilerim; tek derdi milletine ve ümmete hizmet etmek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve bizlere tam destek verecektir.”

Uysal, açıklamanın ardından esnafları ve alışverişe gelen vatandaşları ziyaretine devam ederek dilek temennilerini dinledi.





Editör: Haber Merkezi