24 Haziran seçimleri öncesi Karabük Milletvekili Adayı olan AK Partili Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

"Karabük'ten en güçlü desteği alıyoruz"

AK Parti Milletvekili adayı Cumhur Ünal, seçim çalışmaları kapsamında Safranbolu Karıt Sanayi esnafla bir araya geldi. Sanayi sitesinde esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Ünal, Karabük halkının AK Parti’ye her zaman en güçlü desteği verdiğini belirterek konuşmasına şöyle devam etti; “ Cumhurbaşkanımıza ve partimize destek için dolaşıyoruz. Gerçekten Karabük her zaman AK Parti’ye en güçlü desteği verdi. Hafta sonu da Başbakanımızın katılımları ile mitingimizi gerçekleştirdik. Karabüklü hemşehrilerimize yoğun ilgi gösterdikleri için tekrar teşekkür ediyoruz. Teşkilat kademelerimiz ile çok yoğun şekilde çalışıyoruz. Ben inanıyorum ki Karabük’ten yine en güçlü desteği alacağız inşallah.”

"AK Parti hayal dahi edilemeyen işlere imza attı"

Cumayanı mevkiinde bulunan Karabük Sanayi Sitesi’nde her Pazartesi dualarla işbaşı yapan esnaflar ile bir araya gelen Niyazi Güneş, daha sonra Eflani'de resmi kurumları ve esnafları ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü.

Ziyaretleri esnasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Güneş, “AK Parti Türkiye’de hayal dahi edilemeyen işlere imza attı. Allah’ın izni ile milletimizin desteği ile 24 Haziran’dan sonrada AK Parti’nin hizmetleri devam edecek. Ziyaretlerimiz de projelerimizi ve AK Parti’mizin hizmetlerini anlatıyoruz. Zaten hemşehrilerimiz de yapılan hizmetleri görüyor ve bu neticede bizlerden desteklerini esirgemiyorlar. 25 Haziran’a daha güçlü bir Türkiye olarak uyanmayı ve şahlanarak yolumuza devam etmemiz gerektiğini vurguluyoruz” diye konuştu.

"Birlik, bereket, bolluk için vakit Karabük vakti"

26. Dönem Karabük Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise Eskipazar'da vatandaşlar ile bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Uysal, “24 Haziran 2018 ülkemiz için bir dönüşüm noktasıdır. Çünkü parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiyoruz. Yani başkanlık sistemine geçiyoruz. Hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan etkin bir yönetim modeli oluşturacak. Bu dönemde bürokrasinin azaldığı hızlı ve etkili yönetim, ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacak. Bürokrasiyi azaltırken, büyümeyi hızlandıracak, 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimize hız kazandıracağız. Bu sebeple birlik, bereket, bolluk için vakit Karabük vakti " diye konuştu.