SAYLAR; "BU KİMDİR? NEYİN NESİDİR?"

EMNİYET MÜDÜRÜ SERHAT TEZSEVER'İ HEDEF ALAN TWİTTER KULLANICISI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

SAYLAR

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, son günlerde sosyal medya üzerinden Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’i hedef alan paylaşımları yapan şahıs hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.
İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’e FETÖ üyesi iftirasını atan şahsın bu iftiraya AK Parti’yi karıştırması üzerine harekete geçen İl Başkanı Timurçin Saylar savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

Adliye çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulunan Saylar,“2-3 gün önce Emniyet Müdürümüz Twitter üzerinden bir şahsiyetin iftiralarına maruz kaldı ve bu iftiralara bizleri de alet etti. FETÖ Terör Örgütü ile başarılı bir şekilde mücadele eden Emniyet Müdürümüzle alakalı iftiralar üzerine bizler de bu anlamda parti olarak suç duyurusunda bulunduk. Bu kimdir, neyin nesidir, önünü arkasını alacak şekilde her türlü sonuna kadar gidilmesini istiyoruz.

Bizler Emniyet Müdürümüzün FETÖ Terör Örgütü ile alakalı yapmış olduğu mücadeleden memnunuz ve kendisini de destekliyoruz. Böyle süreçlerde Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza Karabük’te veya vilayetteki şahsiyetlerle ilgili iftiralara pirim vermeyeceğiz. Gerektiği zaman müdahale edip bu şekilde suç duyuruları ile bu insanları toplumun önünde ilan edecek şekilde, kanunlar çerçevesinde üzerine giderek engelleyeceğiz.

Bizler Teşkilat olarak Emniyet Müdürümüzü ziyaret ettik ve kendisine de söyledik “Sizden memnunuz diye” Bu şahsın kim olduğunu bilmiyoruz. İsmi Twitter’de belli. Bundan sonrasına kanunlar karar verecek. Bunlar kişileri, kurumları, Sivil Toplum Örgütlerini böyle baskı altına alarak işi sulandırma yönüne gidiyorlar. Bunları asıl gidilmesi gereken noktayı engellemek için yapılan işler diye düşünüyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi