AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi’ne iadei ziyarette bulundu.

MÜSİAD

AK Parti Karabük İl Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Saylar, MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur ve şube yönetimi ile görüştü.

MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Nur, ülkede devletine sahip çıkacak bir muhalefetin olmadığını söyledi.
Türkiye’deki muhalefetin bir kısmının Türkiye’yi yurt dışına şikayet ettiğini de belirten Nur, “ Başka başka şeylerin içine giriyorlar. Bu ne iş dünyası nede Türk halkı kaldırıyor. İnşallah bu süreç biter ve Karabük başta olmak üzere ülkenin her tarafı refah, huzur ve güven içinde devam eder.

müsiad ziyareti ak partiBizimde beklentimiz bu yönde. Sizler bu yönde çalışıyorsunuz. MÜSİAD olarak Karabük’e katkı sağlamak adında Savunma Sanayisinin yan ürünlerinin üretilmesi yönünde çalışma başlattık. KARDEMİR’in yeni üreteceği kaliteli çelik üretimi ile ilgili olarak, İsmetpaşa bölgesine kurulacak olan yeni OSB, yada mevcut OSB alanında bu yatırıma yönelik çalışmalara girdik.

Biz MÜSİAD Karabük Şubesi olarak, Karabüklü işadamların önünü açacak çalışmalar yapıyoruz. Hem KARDEMİR’in ürünlerini burada değerlendirip, hem de Karabük Sanayisinin savunma sistemine katkısı olması yönünde çabalarımız var” dedi.

Ahmet Nur Karabük ve Türkiye için fikir alışverişinde bulunduklarını ve bundan sonra da bulunmaya devam edeceklerini kaydetti.

Önemli olan vatansa gerisi teferruattır diyen AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, “ Devlet Bahçeli’nin Suriye politikası ve Güney Doğu Politikası ile görüşleri ile Deniz Baykal’ın açıklaması da“ önemli olan vatansa gerisi teferruattır” sözlerini doğruluğunu gösteriyor. Diğer siyasi partilerin içersinde özellikle terör örgütü ile kol kola olanlarında ihanetini bu millet unutmaz. Bu topraklara kim ihanet ederse, bu ülkede yaşama şansı yok. Devletimiz güçlü ve insanlarımız oyunu görüyor” dedi.

Başkan Saylar, Türkiye’nin ekonomik anlamda gelişeceğini de söyleyerek, “ Karabük sanayi şehirlerinden birisi. MÜSİAD’ta bünyesinde işadamlarını barındırıyor. Karabük’ün sanayici ve işadamı güçlendikçe iş imkanı sağladıklarında ekonomik ve sanayileşmede gelişecek” diye kaydetti.

Başkan Saylar ayrıca, MÜSİAD’ı hem Karabük’e hem de millete hizmet eden bir dernek olarak gördüklerini kaydederek, desteklerinin devam edeceklerini MÜSİAD’ın yanında olduklarını ifade etti.
Editör: Haber Merkezi