AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, AK Parti İl ve İlçe teşkilatı İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş Esentepe AK yürüyüşünü büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

“HERKES YÜREĞİNDEN GEÇEN PARTİMİZE OYUNU VERECEKTİR”

Karabük’ün seçimlere hazır olduğunu söyleyen AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, “31 Mart’ı büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Karabük’te bir şey değişecek hizmet değişecek. AK belediyeciliği Karabükümüzle tanıştıracağız. Vatandaşlarımızla sevgimizi, gönlümüzü yola koyarak yürümeye devam edeceğiz” dedi.

"Bizimle birlikte yürüyen aziz hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum"

Türk bayrakları eşliğinde; birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yürüyüş hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, kendisi ile yürüyen tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, "Tevazu, samimiyet ve gayret ile belediye işi gönül işi diyerek çıktığımız Gönül Belediyeciliği yolunda çok şükür milletimizle, hemşehrilerimizle birlikte yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Milletimiz bizimle yürüdükçe, bizlerle oldukça onlar için her türlü zorluğa göğüs germeye hazırız. Cenabı Allah bizleri aziz hemşehrilerimize layık etsin, çıktığımız bu yolculukta bizleri muzaffer eylesin" ifadelerini kullandı.

AK Yürüyüşler programına AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, AK Parti İl ve İlçe teşkilatı İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş 31 Mart yerel seçimlerinde partilerine destek istedi.

Editör: Haber Merkezi