AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANLIĞI "15 TEMMUZ" DARBE GİRİŞİMİ SÜRECİ SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNDE BULUNDU

ak-part

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve yönetim kurulu üyeleri 15 Temmuz darbe girişimi süreci sonrasında verdiği desteklerden dolayı bir dizi teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Memur-Sen İl Başkanlığını ziyaret ederek ardından sırasıyla MHP, CHP, SP ve BBP İl Başkanlarını ziyaret ederek, 15 Temmuz darbe girişimi süreci sonrasında verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Saylar ve beraberindekiler daha sonra MHP’li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi de makamında ziyaret ederek, verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, “Hepimiz bu gemi içerisindeyiz, milletimiz büyük bir badire atlattı, bu mücadeleyi hep birlikte verdik” dedi.

İl Başkanı Saylar, teşekkür ziyaretlerinin son durağında TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan’ı ziyaret etti.
Saylar burada yaptığı konuşmada “15 Temmuz öncesi ve sonrası olarak Türkiye’de yeni bir ruhla ilgili olarak, demokrasiye vatana, toprağa ve bayrağa sahip çıktığınız için TSO yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesi saat 22.30 itibari ile TSO başkanımızla birlikte meydanlarda, Valilikte hep beraber vatanımıza sahip çıktık. Bu partilerin, STK’ların değil devletin ve milletin ayakta kalması süreciydi. Anadolu toprağının parçalanmaması için milletimiz top yekün karşı çıkarak, bunu durdur. İslam’ın son kalesi olan Anadolu topraklarında milletimiz bir tarih yazarak, imanlı çılgın Türkler olarak sayfaya not düştü” dedi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan ise, 15 Temmuz gecesinde yaşadığımız menfur kalkışma, demokrasimiz, ülkemiz için çok talihsiz bir geceydi. Eğer toplumumuzun, STK’ların, siyasi partilerin dik duruşu olmasa ve olaya hızlı tepki vermeleri olmasaydı bugün ülkemiz, Cumhuriyet ve demokrasimiz adına çok tehlikeli bir süreç içinde olabilirdik. O geceden itibaren ilk 48 saat boyunca beraber meydanlarda olduk. Oda olarak meydanları günlerce boş bırakmayan üyelerimize, ve halkımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum. Allah bir daha ülkemize böyle bir menfur niyetler göstermez” dedi.