AK PARTİ KARABÜK’TEN 14. YIL BULUŞMASI

SAYLAR: “ MİLLETİMİZ TEK BAŞINA İKTİDARIN ÖNEMİNİ ŞİMDİ BU SUREÇTE ANLADI”

 “ 15 YADA 22 KASIM’DA SEÇİM OLACAK GİBİ GÖZÜKÜYOR”

AK PARTİ KARABÜK

AK Parti’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, aradan geçen 14 yıla rağmen AK Parti’nin hala bu ülkenin tek teminatı olduğunu ifade ederek, ülkeye hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

“ 22 KASIM’A DOĞRU SEÇİME GİDİYORUZ”

Hizmetin hem ülke hem millet için ne kadar önemli olduğunu bu günlerde daha iyi görüyoruz diyen Başkan Saylar, “ Şuanda ülkemizden yeni bir seçimden çıkmış ama koalisyon sürecini bir türlü oluşturamayan hükümetten dolayı tek başına iktidar olmanın nimetlerinin halkımız anlamında ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.

14 yıldan beri ülkemize hizmet eden AK Parti’nin hem Karabük’e, hem ülkemize, hem de dünyadaki ecdadımızın yaşadığı bütün memleketlerde ne hizmetler yaptığını herkes görüyor. 81 ilin 81’ine hizmet eden bir partiyiz. 60 yılda Karabük’e gelen yatırımı 13 yılda Karabük’e getiren bir AK Parti var.

Balkanlar’dan, Türki Cumhuriyetlerine ve Ortadoğu’ya kadar ecdadımızın her yerine hizmet getiren bir partiyiz. Biz ülkemize hizmet etmek için elimizi ve göğsümüzü değil kafamızı da koyuyoruz. Biz isterdik ki, ülkemizde şuan milletimizin sandıktan çıkardığı koalisyon kararında sonra muhalefet partilerin de gövdesini başını değil elini taşın altına koyması gerekirdi. Ama maalesef görünen o ki 22 Kasım’a doğru seçime gidiyoruz” dedi.

“ TEŞKİLATIMIZ SEÇİME HAZIR”

AK Parti Karabük teşkilatı olarak seçime hazırı olduklarını da ifade eden Timurçin Saylar, “Milletimizde şuanda AK Partisiz bir ülkede hükümetin kurulmayacağını anladığı için biz bundan sonraki süreçte milletimizin daha kadirşinas düşündüğünü bilerek oy vereceğine inanıyoruz.

Biz ülkeyi yönetmek için varız, muhalefet olmayı hiçbir zaman olmayı arzu etmeyiz. Birileri illa muhalefet olmayı arzu ederse buyursun onlar muhalefet olmayı arzu etsinler. Biz iktidar olmak için bu milletin önüne gelmeye devam edeceğiz. AK parti bu millete de ümmete hizmet etmeye devam edecektir.

Durmak yok yola devam.Bizim teşkilatta taşlar yerine oturmuş durumda. İlçeler dahil seçimlere hazırız. Zaten sürekli meydanlardayız ve yakında her yerde çalışmalarımızı hızlandıracağız. Seçim konusunda net bir tarih yok ama 15 ya da 22 Kasım olarak ifade ediliyor. Bizde her türlü hazırız” diye kaydetti.

“MHP İLE DE KURULACAK GİBİ GÖZÜKMÜYOR”

CHP ile yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalmasına rağmen son güne kadar çalışmaların devam edeceğini de belirten Saylar, şunları söyledi:
“Genel merkezimiz MHP ile tekrar zemin yoklayacaklar. Görünen o ki, pek MHP ile de kurulacak gibi gözükmüyor. MHP’nin kademelerindeki ülkemizi düşünerek, kendi kırmızı çizgilerini düşünerek yol hartalarını çizer ve milletimizin önünü açar. Şuan kamuoyunda ve Başkanımızın dediği gibi seçime doğru gidiyoruz, bizde buna hazırız. Adayların belirleme sürecini genel merkezimiz farklı bir şekilde gidebilir. Süre kısa olacak. Burada en önemli kıstas seçimi kimle kazanacağımız.

İl il bütün çalışmalar bitti. Hangi kriter ve strateji izleneceği yönünde tüm hazırlıklar tamam ve erken seçim kararı alınınca bu kamuoyuna açıklanacak. Güney Doğu Anadolu bölgesinde seçim güvenliğinde daha fazla tedbir alınacağını öngörüyoruz ve il başkanları toplantısında bu konuşuluyor. PKK’nın ağır bir şekilde saldıracak gücü kalmadığından kalleşçe ve şerefsizce eylemler yapabilirler. Türk devleti ve Türk ordusu hep güçlüdür. Bunlara pabuç bırakmaz. Onlar istediği kadar bağırsın. Şehitler oldukça bizlerin yüreği yanıyor. Şehitlerimizin kanları yere kalmayacak ve en ağır şekilde hesabı da soruluyor.”

“ TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAĞIZ”

saylar ak parti  Yapılacak olan erken seçimde tek başına iktidar olacaklarını da sözlerine ekleyen Saylar, “ Koalisyon süreçlerinde, hükümet kurulamayınca, kurulan hükümet nasıl yürüyecek. Ülkemizdeki insanlar bunu hesap etmeli. Biz iktidara gelmek istiyoruz ama diğerlerine baktığınızda HDP seçime gitmek istemiyor ve barajın altıma kalma korkusu var. Bu ülkede AK Parti düşmanlığı PKK ile kol kola gezenleri milletimiz iyi hesap etsin.

Biz bu ülkeye hizmet ediyoruz. MHP zaten hiçbir zaman iktidar olmayı düşünmüyor, CHP’de 30’u geçememiş. O zaman AK Parti dışında da bu ülkeyi yönetmek için ortaya çıkan yok. Milletimiz şuan ki ortamı görerek elini vicdanına koyup ona göre sandıkta gidip oy vereceğini düşünüyoruz. AK Parti şuanda ülkeyi yönetmek için talip birileri de muhalefet olmak için talip. Karabük’te de 2-0 alacağımıza inanıyoruz” dedi.


 

Editör: Haber Merkezi