AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı olarak 2010-2014 yılları arasında dört yıl görev yapan Kemal Karadeniz ile ilgili parti teşkilatında ve tabanında beklentilerin oluştuğu ile ilgili söylemler çoğaldı.

2019 Mart Yerel seçimlerine yaklaştığımız şu günlerde siyasi partilerden aday olmayı düşünenler yavaş yavaş kendilerini göstermeye başladılar.

Her dönem olduğu gibi, önümüzdeki seçimlerde de en fazla aday adayına sahip olmasına kesin gözü ile bakılan iktidar partisinin “Karabük’ten Belediye Başkan aday kim olacak?” sorusu yoğunlaşıyor.

AK Parti’de dört yıl başarılı bir merkez ilçe başkanlığı görevi yapan Kemal Karadeniz, görevi bıraktığı 2014 yılından bu yana siyasi mecraların kıyısında durmasına rağmen, Karabük Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili parti içinde beklentiler oluşmaya başladı.

Adaylık için geniş bir kesimin baskı yaptığı konuşulurken, Karadeniz ise "AK Parti içinde misyonumuz ve görevimiz bellidir. Partimizin her mecrada başarıya ulaşması için bizler birer neferiz ve üzerimize düşen her göreve hazırız. Şahsımızla ilgili bir teveccüh varsa, biz de varız. Önemli olan adaylığımız değil, partimizin başarısıdır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan nerede varsa, biz de orada varız. Ülkemin ve memleketimin aydınlık bir geleceği yakalaması, halkımızın refah içinde bir hayata ulaşması için dünde, bugünde ve yarında hizmetkarlığımız var olacaktır." diye konuştu.