AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Dışilişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Belke Cumhurbaşkanlığı 18.07.2019 2019/200 sayılı atama kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Mehmet Aktaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

AK Parti Dışilişkiler Başkan Yardımcısı Ceylan ziyarette bir konuşma yaparak, “Karabük Valiliği ve Şırnak Valiliği görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanması, bizleri son derece mutlu etmiştir, görev yaptığı önemli makamlarda göstermiş olduğu üstün başarının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdir edilerek, Emniyet Genel Müdürlüğü gibi önemli bir göreve atanmasının ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını dilerken, bizlere göstermiş olduğu sıcak karşılama, yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz, "Sayın Genel Müdürümüze yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, üstlenmiş olduğu bu önemli görevde muvaffakiyetler ve üstün başarılar diliyorum. Bizlere göstermiş olduğu sıcak karşılama, yakın ilgi ve alakalarından dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum " dedi.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi