31 Mart Yerel seçimlerine yaklaştığımız her geçen gün çalışmalarda bir hayli yoğunlaşıyor. AK Parti Milletvekilleri ile İl Başkanı ile seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ve ev ziyaretlerini sıklaştırdılar.

İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ev ziyaretleri yaparken, Milletvekili Niyazi Güneş de esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Seçim çalışmalarına Cumhur Ünal da SKM Programı çerçevesinde katılıyor.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, ev ziyaretleri kapsamında Kayabaşı Mahallesi’nde vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sohbet etti.

Vatandaşların en iyi şekilde, en kaliteli hizmetleri alabilmeleri için dur durak bilmeden ilk günkü aşkla çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Altınöz, “Onların duaları ile yolumuza devam ediyoruz. Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarımızın isteklerini, öngörülerini yakından dinliyoruz. Gayretimiz ve çabamız bütün Karabüklüler için. Ev ev dolaşarak onların sorunlarını dinlemeye çalışıyoruz” dedi.

Geleceğe yönelik program ve projeler hakkında halkı bilgilendirdiklerini anlatan Altınöz, “Milletimiz için, devletimiz için, vatanımız için, bayrağımız için dualar alıyoruz. Zaman zaman ev ziyaretlerimizle olsun, her fırsatta hemşerilerimizle bir araya gelebilmek için gayret gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaza geçiren Veysel Müsellimoğlu’nu evinde ziyaret eden İl Başkanı Altınöz geçmiş osun dileklerini iletti.

Ev ziyaretleri gerçekleştiren İl Başkanı Altınöz’e AK Parti Karabük İl Tanıtım ve Medya’dan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hızır Yıldız ve mahalle Başkanı eşlik etti.

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ise 200Evler’de esnaf ve vatandaşı ziyaret etti.

Esnaflarla bir araya gelerek iş yeri sahipleri ile çalışanlarına hayırlı işler dileyen Milletvekili Niyazi Güneş AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a destek istedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, 31 Mart’a sayılı günler kaldığını belirterek, “Hemşehrilerimizin partimize ve adaylarımıza olan teveccühleri bizleri mutlu ediyor. Tek amacımız oluşturduğumuz bu güçlü kadrolarla hemşehrilerimize hizmetin en güzelini yapmak. Karabük Belediye Başkan Adayımız Burhanettin hocamızın tecrübe ve birikimiyle bunu yapabileceğine olan inancımız tam. Karabükümüz ve ilçelerimizi 31 Mart’ta tevazu, samimiyet ve gayretle yine ‘memleket işi gönül işi’ diyecektir. 1 Nisan sabahı itibariyle yapacağımız hizmetler için gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hangi bölgenin neye ihtiyacı veya talebi olduğunu biliyoruz. İnşallah yeni dönemde Karabükümüze ne gerekiyorsa yapacağız.” diye konuştu.

Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Güneş’e partililer eşlik etti.