31 Mart yerel seçimlerine yaklaşırken AK Parti Karabük Teşkilatı, İl Başkanı Av. İsmail Altınöz Başkanlığında sandık bazlı ve sokak ölçekli üye tarama çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Karabük Teşkilatı kapı kapı dolaşarak seçmenlere ulaşmaya başladı. Teşkilat üyeleri “Durmak yok yola devam” parolası ile Karabük’te çalınmadık kapı bırakmayacaklarını da belirtti.

Çocuklar ve yaşlılarla özel olarak ilgilenen AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, küçüklere hediyelerini takdim etti. Gittiği evlerde AK Parti'ye üye olunup olunmadığı ile alakalı bilgi alan Başkan Altınöz, üye olmayan vatandaşlara da "Partimize üye olur musunuz?" şeklinde soru yöneltti ve isteyenleri de AK Parti'ye üye yaptı.

Karabük Halkı Teveccüh Gösteriyor

AK Parti Karabük Teşkilatı’nın gece gündüz demeden kapı kapı gezerek yaptığı üye tarama çalışmalarına Karabük vatandaşlarının büyük bir teveccüh gösterdiği ve AK Parti’ye üye olan vatandaşların büyük bir mutluluk içerisinde olduğunu ifade eden AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz Altınöz “İnsanlarımızın yüzü gülüyor. Çat kapı ziyaretlerimizde desteklerini istedik. Bu ziyaretlerimiz devam edecek. Evlere hanelere girip selam vereceğiz. Mahalle sakinlerini dinleyeceğiz önerilerini alacağız ve daha güzel bir şehri onlarla beraber yapmış olacağız." dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş “Durmak yok yola devam. ‪Biz gücümüzü milletimizin birliğinden, beraberliğinden alıyoruz. Biz gücümüzü aziz milletimizden alıyoruz. 31 Mart’ta bir ve beraber olarak Türkiye’ye beka seçiminde sahip çıkacağınıza inancımız tamdır. AK Parti milletimizin partisidir. Belediye Başkan adayımız Burhanettin Uysal’a destek olacağınızı biliyorum.” dedi.

Karabük’te rekor kıracaklarını ifade eden AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal "Bu güzel milletimize çok daha büyük bir azimle hizmet etmenin enerjisini depoluyoruz. Karabük’ümüzde AK Parti'mize yoğun ilgi var. Hemşehrilerimizin teveccühü gösteriyor ki Karabük’te Burhanettin Uysal ile rekor kıracağız." dedi.

Sorun Üreten Değil, Çözen Bir Belediyecilik Anlayışını Karabük Halkı İle Tanıştıracağız

Ziyaretlerde konuşan AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal “1 Nisan’dan itibaren Karabük tarihinde görmediği değişimi yaşayacak ve bölgemizde parmakla gösterilen bir şehir inşa edeceğiz. Ziyaretlerimizde her kesimden insanlarla oturup sohbet etme imkanı buluyoruz. Hepsinin Karabük Belediye Başkanından beklentilerini dinliyoruz. Bu doğrultuda Karabük’ün neye ihtiyacı olduğunu da anlamış oluyoruz. Başkan olduğum takdirde bu doğrultuda çalışarak sorun üreten değil çözen bir belediyecilik anlayışını Karabük halkı ile tanıştıracağız.” dedi.

Ev ziyaretlerine AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu, İl Genel ve Belediye Meclis Adayları, AK Parti İl, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimleri ve partililer katıldı.



Editör: Haber Merkezi