AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı olan Nihat Cebeci, bu gün AK Parti İlçe Teşkilatına giderek birlik mesajları verdi. Cebeci İlçe Başkanı Mehmet Sarı ve Safranbolu adayı Ali Kaya ile birlik mesajları verdi.

AK Parti’nin Safranbolu’da Kurucu İlçe Başkanı olan ve 2002 – 2009 yılları arasında 7 yıl Belediye Başkanlığı yapan Nihat Cebeci, 31 Aralık’ta yapılacak olan yerel seçimler için aday adayı olmuştu.

AK Parti’nin Safranbolu’da adayının Ali Kaya olarak açıklanmasından sonra birlik mesajları veren Cebeci “Bir yarış sürecine girdik. Bu hizmet yarışı sürecini güzel bi şekilde organize eden en başta mensubu olduğumuz partinin, aday olduğumuz Dünya Miras Kentimizdeki İlçe Başkanımıza tarafsız ve ön yargısız davranışlarından, ne zaman bir ihtiyacımız olsa cevabını bulduğumuz Mehmet Sarı kardeşimize teşekkür ediyorum. Mensubu ve kurucusu olmakla her zaman gurur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisinin Safranbolu Teşkilatına bugün bir ziyarette bulunduk. Bu hizmet yarışında 12 tane aday adayı kardeşimiz içerisinde Ali Kaya kardeşimize nasip oldu. Artık bu süreçten sonra bize düşen Ali Kaya kardeşimize ve partimize destek olmaktır. Biz her zaman bize yakışanı yaptık, bugünden sonra da bize yakışanı yapacağız. Ne ilçe başkanımız, ne adayımız, ne de biz yalnız değiliz. Biz ‘Biz’ olarak inşallah gerekli başarıyı göstereceğiz. Sayın ilçe başkanımız ve adayımız bize ihtiyaç duyduğu sürece ki ihtiyaç duymasına da gerek kalmayacak, kafasını kaldırdığı anda bizleri yanında göreceklerdir.

Safranbolu’muzda hata yapma lüksümüz asla yok. Dolayısıyla bizde bu deneyimimizi sanki kendimiz belediye başkanıymışız gibi hata yapmamak için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Benim görüşlerim bu doğrultuda. Zaten Safranbolu ile alakalı 12 aday adayı arkadaşımızın da çok güzel projeleri vardı, bizlerin de var. Bunları inşallah en güzel şekilde harmanlayıp Safranbolu halkımızın hizmetine sunacağız. 31 Mart seçimlerinde inşallah yine kazanan AK Parti olacaktır. Bu sefer bir farkımız olacak, daha fazla “Biz” diyeceğiz. Ben seçimlerimizin özelde Safranbolu’muza, genelde Türkiye’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum ve en güzel oyu alarak Sayın Cumhurbaşkanımıza “İşte Safranbolu” diyeceğimiz günü de heyecanla bekliyorum." dedi.

İlçe Başkanı Av. Mehmet Sarı ise Cebeci’nin verdiği bu birlik ve beraberlik mesajından son derece memnuniyet duyduğunu ifade etti.

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kay ise “Nihat Başkanımı canı gönülden kutluyorum. Tüm aday adaylarımızla seçimlerde kol kola yürüyeceğiz. Tüm aday adaylarımızın deneyimlerinden, projelerinden faydalanacağız. Safranbolu’da her şey çok güzel olacak. ‘Ben’ değil, ‘Biz’ diyerek yolumuzu yürüyeceğiz.” Dedi.