AK Parti 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti Safranbolu İlçe Teşkilatı olarak seçim çalışmalarına ara vermeden sürdürdüklerini ifade eden İlçe Başkanı Ali Kaya, yaptığı açıklamada "Biz dava bilinci ve teşkilat terbiyemiz gereği her an seçime hazır ve halkımızla sürekli iç içeyiz." dedi

AK Parti'nin Türkiye'nin aynası olduğunu ifade eden Kaya, "Halkın bağrından kopmuş ve millet iradesini egemen kılan, millete hizmet etmek için var olan, milletini baş tacı yapmış ve milletine hizmetkar olan top yekun bir hareketin adıdır AK Parti. Son 16 yılda gerek ülke ekonomisine sunulan katkı ve bunun yansımaları ve gerekse sosyal devletin gereklerini yerine getirme noktasında ortaya konan olağan üstü gayretler ülkemizi dünya ülkeleri konumunda üst sıralara taşımıştır. Bu yüce millet tarih sahnesi boyunca, defalarca devletini kurmayı başarmış bu devlette milletini baş tacı yapmıştır." dedi.

KAYA, "VERGİLİ, SEÇİM ÇALIŞMALARINI KISIR BİR TARTIŞMA ORTAMINA HAPSETMEYE ÇALIŞIYOR"

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Kaya, "Bizim dönemimizde uzun uzun yapılan reformları  ve faaliyetlerimizi anlatmaya kalksak buna zaman yetmeyecektir. Ancak tüm bu yapılan icraatları saymakla bitiremezken ve Karabük için bunları konuşmaya gayret gösterirken Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili çatıda bir birleşme olmasına rağmen, inceden inceye partimize karşı eleştirilerine devam ediyor ve seçim çalışmalarını kısır bir tartışma ortamına hapsetmeye çalışıyor." dedi.

Kaya konuşmasına şöyle devam etti. "Her iki kişiden birinin oyunu isterken 15 Temmuz'u gösteriyor ve adeta yaşamınızı bize borçlusunuz diyor ve karşılığını oy olarak istiyor. Bu yanlıştır arkadaşlar. O gece sokağa çıkan her kim olursa olsun bu ülkenin bir ferdi ve kahramanıdır. Ve bizler siyasiler, yöneticiler veya her kimsek, o gece sokağa çıkan herkese borçluyuz ve onlar ne isterse vermek, yapmak zorundayız. Ülkücü kardeşlerimize de dava arkadaşlarıma da o gece için sonsuz müteşekkiriz. Unutulmamalıdır ki o kanlı kalkışma halkımız kadar devlet organlarıyla ve belediyelerle de bastırılmıştır. Yani iktidarımızın atadığı kişi ve kurumlar ve iktidar belediyelerimizin öz verileri de hayli fazla olmuştur ve unutulmamalıdır. Özetle Rafet beyi Cumhur İttifakı'nın amacına ve ruhuna uygun ve daha özenli açıklamalar yapmaya davet ediyorum. Kendisini partisinin son kurulan partiye kaçan oylarına sahip çıkmaya davet ediyorum, bunu başardığı zaman MHP Cumhur İttifakı'ndaki misyonunu yerine getirecektir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonu ve yaptıkları ortadadır. Ayrıca güçlü devlet başkanlığı için güçlü meclis diyor ve oylarımızı AK Parti'yi mecliste güçlü tutmak adına partimize verilmesini tüm halkımızdan istirham ediyorum. Dünya liderimizin karşısına çıkmak isteyen rakipleri de bellidir. Bu minvalde halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz."

Editör: Haber Merkezi