Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu;“Görevde oldukları süre içerisinde partimiz ve şehrimiz için hizmet eden Merkez İlçe eski Başkanımız Muhammet Kaya ve yönetimine de teşekkür ederim.


Merkez İlçe Başkanlığı görevimizde; teşkilatçılık dairesindeki standart görevlerimizin dışında en fazla ehemmiyet göstereceğimiz husus ahirete kadar uzanacak gönül fetihleri yapmak, gönülleri kazanmaya çalışmak olacaktır.

Büyük bir onurla yapacağımız ve hizmetkârı olduğumuz davamızın AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli vekillerimiz Mehmet Ali Şahin ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal ile kıymetli İl Başkanımız Av. İsmail Altınöz’e ve tüm teşkilat kademelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İnşallah partimizin bundan sonraki önemli hedeflerine ulaşma yolunda yine omuz omuza mücadele edip, 2019 yılında yapacağımız üç önemli seçimi de başarıyla ve zaferle taçlandıracağız.

Merkez İlçe Kongremiz İlimize, Ülkemize ve Teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun.

Merkez İlçe Yönetim Listemiz ise;  Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu, Orhan Ünal, Bayram Aktaş, Bahri Yılmaz, Serkan Dorukbaşı, Abdulmüttalip Kayıkçı, Nurullah Özen, Cevat Özcan, Niyazi Döngel, Nurullah Selçuk, Ahunur Ergüzen, Ayşe Gül Gümüş, Kazım Çalı, Hilmi Yılmaz, Ahmet Okan Kirman, Hüseyin Özmen, Hüseyin Karayakalı, Sadık Köşe, Ramazan Gül, Koray Bozkurt, Mehmet Akif Ulusoy, Satılmış Gül, Öznur Biçim, Serkan Can, Sinem Yıldırım.

 

Editör: Haber Merkezi