31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’nin Karabük’te kaybettiği Belediyeler olan Safranbolu, Yenice, Eskipazar ve Yortan da adeta kendi içinden ihanete uğradı konuşuluyor.

İki dönemdir MHP’de olan Karabük Merkez’i 550 oyla kazanamayan AK Parti, Karabük’te de kendi içinde yine adeta ihanete uğradığı söylemleri konuşulmaya başlandı.

15 yıldır AK Partili Belediyeler ile yönetilen Safranbolu, Yenice ve Eskipazar’ın kaybedilmelerinde, belediye başkanlığına, belediye ve il genel meclisi üyeliklerine aday adayı olan fakat aday gösterilmeyenler tarafından ciddi bir satışa uğrandığı teşhisi teşkilat içinde masaya yatırılıyor.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde belediye başkan adaylığı, belediye ve il genel meclisi adaylığı gibi pozisyonlarda değerlendirilmeyen isimlerin birçoğunun seçimlerde çalışmadığı gibi rakip adaya gizli çalışmalar sergilediği yine teşkilat içinde masaya yatırılacağı belirtiliyor.

Aday adaylığında değerlendirilmeyenlerin ihanetinin yanı sıra, AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında önceden görev alan isimlerin gizli ters çalışmalarının da tespitlerinin en kısa zamanda yapılacağı söyleniyor.

İl Yönetimine yakın kaynaklar “AK Parti Karabük ve ilçelerinde tek kelime ile kendi içinden ihanete uğradı. Bu ihanetler tespit edilip, AK Parti içinde çok ciddi bir safra temizliği yapılacaktır.” Diyorlar.

Öte yandan Yenice AK Parti ilçe teşkilatında bu sabah saatlerinde belediye başkan aday adayı olanlar ile Coşkun Güven taraflarının arasında “Seçimde çalışmadınız, hainler, ne yüzle seçimden hemen sonra geliyorsunuz?” söylemleri yaparak kavga çıktığı da öğrenildi.

 
Editör: Haber Merkezi