AK Parti Karabük Teşkilatı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek amacıyla İstanbul'da yaşayan Karabüklüler ile buluşuyorlar.


 

23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili tüm yurt genelinde olduğu gibi Karabük Ak Parti teşkilatları da İstanbul’a adeta çıkarma yaptılar.

AK Parti Karabük Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Başkanları, teşkilat yöneticileri İstanbul’da, Eflanililer, Ovacıklılar, Eskipazarlılar gibi Karabüklü hemşerilerimzle buluşarak 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyük Şehir Başkanlığı seçimleri için Binali Yıldırım’a oy istiyorlar.

AK Parti Karabük Teşkilatları sahaya inerek, İstanbul’da yaşayan Karabüklü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İlçe Başkanları, İstanbul'da yaşayan Karabüklü hemşerilerinden destek istiyor.

Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım'a destek için İstanbul'da yoğun bir çalışma sergileyen AK Parti Karabük Teşkilatları, Karabüklülerden destek sözü almaya çalışıyor.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz "23 Haziran'da İstanbullular İstanbul'u emin ellere teslim edecek inşallah." dedi.

Editör: Haber Merkezi