AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Karabük Üniversitesi Eski Rektörü ve 26. Dönem Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal seçim çalışmalarını ziyaretler yaparak sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Karabük yerel basınını tek tek ziyaret eden Uysal, hafta başından bu yana da Karabük’teki meslek odalarını, sendikaları ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulunuyor.

Hafta başından bu yana 1 Nolu Karabük esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Atilla Aygün’ü, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier ile Meclis Başkanı Salih Yılmaz’ı, Öz Çelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören’i ve şube yöneticilerini, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Nurettin Tümen’i, Umum Servis Araçları Odası ve Karabük Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Hüseyin Kılıç'ı, Ormancılık Kooperatifi Başkanı Hamdi Kaplan`ı, Karabük Ziraat Odası Başkanı Hasan Benlioğlu`nu, Karabük Sebzeciler, Balıkçılar, Kasaplar, ve Pazarcılar odası Başkanı Cuma Kara`yı, ve bazı esnafları ziyaret eden AK Parti Karabük Adayı Burhanettin Uysal, ziyaretlerin bir süre daha devam edeceğini belirtti.

Ak Parti Karabük Adayı Uysal’ın bu ziyaretlerine İl ve Merkez İlçe Başkanı ile il ve Merkez İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları eşlik ediyorlar.

Ziyaretleri ile ilgili bir açıklama yapan Burhanettin Uysal “Karabük’te bulunan tüm odaları, sivil toplum kuruluşlarını ve bunların yakınlarındaki esnaflar ile tüccarları ziyaret ediyorum. Kapısını çalmadığım, yanına gitmediğim kimse kalmayacak. Her gittiğim yerde çok güzel teveccüh ile karşılaşıyorum. Bana gösterilen ilgi, alaka beni daha da çok heyecanlandırıp, güçlendiriyor. Sonuçta 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Karabük’ü birlikte yöneteceğiz. Allah hepsinden ve herkesten razı olsun. Çok mutluyum ve umutluyum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi