AK Parti İl Kadın Kolları Karabük’de yaşayan 24 yaşındaki otizm hastası Fatih Bilgücü’nün sesi oldu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Saime Günal Öksüzoğlu, “ Mahalle koordinatörüm ve mahalle başkanım aracılığıyla aileyi ziyarete gittim, Fatih kardeşimizin % 98 otistik rahatsızlığı olduğunu öğrendim. Milletvekillerimiz aracılığı ile İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı Bey ile irtibata geçip kendisini bilgilendirdik.” dedi.

İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Dr. Turhan Sarıcı, “ 24 yaşındaki otizm hastası Fatih Bilgücü kardeşimizin bilgisi bize ulaştı. Konun Takipçisiyiz . Muayeneyi burada takip edeciğiz. Tedavimiz bugün başladı. Uzun bir tedavi sürecimiz var. Bizim bu konuda yapabileceğimiz ne varsa Ankara’ya sevkinde’de ambulansımız hazır.” dedi.

Otizm hastası Fatih Bilgücü’nün babası Hasan Bilgücü, “ Hastaneden aradılar, gerekenin yapılacağını söylediler. AK Parti İl Kadın Kolları başkanımıza yetkililerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Saime Günal ÖKSÜZOĞLU, “ Karabük de iktidarımızın gücü ile tüm vatandaşlarımızın yükü yükledik dertlerine ortak olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda başta Milletvekillerimiz Cumhur Ünal Bey’e Niyazi Güneş Bey’e İl Başkanımız Av. İsmail ALTINÖZ Bey’e İl Sağlık Müdürümüz Ahmet Sarı Bey’e ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum dedi.