AK PARTİ KARABÜK İL İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

- AK PARTİ İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR:

- “KAPI KAPI GEZMEK ZORUNDAYIZ”

- “BİZİM İÇİN ADAYLAR DEĞİL ÜLKEYE HİZMET ÖNEMLİ”

- AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ OSMAN KAHVECİ:

- “BİZE 4 CEPHEDEN SALDIRDILAR”

AK PARTİ İSTİŞARE

AK Parti Karabük İl İstişare toplantısı Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde yapıldı.

Toplantıya Karabük Milletvekili Osman Kahveci, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, Belediye başkanları ile parti teşkilat kademeleri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, 1 Kasım’da yapılacak erken seçim için tüm teşkilat üyelerinin kapı kapı gezmesini isteyerek, seçime kenetlenmelerini söyledi.

“BİZİM DÜŞMANIMIZ BU MİLLETE, POLİS’E VE ASKERE SİLAH ÇEVİRENLERDİR”

7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan terör olaylarına değinen Başkan Saylar, “ Ne kadar şehit verirsek verelim bu ülkeyi bölemezseniz. Kalleşçe ne kadar saldırı yapsanız da bu milleti bölmezsiniz. AK Parti olarak bu ülkenin bölünmesine karşı tek yegane dinamiği biziz.

Bu ülkeyi yönetecek diye ortaya çıkan tek partiyiz. Seçim bitti seçim akşamı Devlet Bahçeli, üç parti koalisyonu kurun ben ana muhalefet olacağım, olmazsa erken seçim dedi. Daha sonra erken seçim istemedi. Kaleye geç dedik gelmedi, ortaya sahaya gel yine gelmedi, teknik direktör ol ona da gelemedi. Çık tribünde seyirci ol destekle dedik ona da gelmedi.

Biz AK Parti olarak kamuoyundaki algılamaları bütün teşkilat kademeleri, MHP’nin ve CHP’nin tabanı bizim düşmanımız değil. Bizim düşmanımız bu millete, polis’e ve askere silah çevirenlerdir. Bu topraklarda yaşamanın bir bedeli var. 1 Kasım’daki seçimde bütün partilerin algılaması Güney Doğu Anadolu bölgesinde terör örgütü ile bizi bağdaştırmaya çalışanları anlayın.

Daha dün boyalı basın AK Parti iktidara gelmesin diye bunlar barajı geçsin diye uğraşırken, şimdi şehit cenazeleri ile üzerimize geliyorlar. Daha dün PKK’yı niye vurmuyorsunuz diyenler, bugün neden vuruyorsunuz diyor. Şuanda seçim çalışmalarında bütün topluma söylediğimiz ekonomi sağlam iradeyi ve istikrarı sever dedik. O zaman söyledik istikrar bozulursa dolar ve Avro’yu nerede buluruz Allah bilir dedik bugün gelinen durum ortada” dedi.

“BEN DEMEK DEĞİL BİZ DEMEK ÖNEMLİ”

timurçin saylar‘Bu seçim ülkemiz ve milletimiz için çok önemli’ diyen İl Başkanı Saylar, “ Hepimiz kapı kapı çalışmak zorundayız. Bize oy vermeyen insanlara nasılsa oy vermiyor diye gitmemezlik yapamayız. Gidip gerçekleri anlatmamız lazım. Bugün bütün İslam düşmanları Tayyip Erdoğan gitsin diyorsa demek ki biz doğru yoldayız ve Cumhurbaşkanımızın arkasındayız. Bu seçimde ben demek değil biz demek önemli.

Biz varsak varız, ben varsam siyaset var anlayışından kurtulmak lazım. Bu ülkeyi bölünmeden kurtaran parti AK Parti’dir. Bu ülkede Al bayrak altında tüm şehirlerinde siyaset yapabilen tek parti biziz. Doğudan batıya tüm illerde teşkilatları olan ve siyaset yapan bir partiyiz. Kapı kapı gezmek zorundayız. bu ülkenin üzerinde oyun oynayanlar üst akıl bizi akılsız sanıyor. Bu millet akıllıdır ve günü geldiğin üst akılın aklını şaşırtır.

Bu millet oyunu anladı ve 1 Kasım’da bu oyunu bozacaktır. Karabük olarak bu oyunu bozacağız. Bizim için adaylar değil ülkeye hizmet önemli. Bize düşen görev 2-0 yapmak. Karabük’teki bütün teşkilatlar bugünden itibaren he yerde bu ülkedeki oyunu anlatmak zorunda. Ben’den kurtulalım biz diyelim” ifadesinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, “1 Kasım seçimlerin hızlı olacağını da kaydederek, 31 Ağustos’ta istifaların son günü ve 3 Eylül’de adaylık başvuruları da son. Temayül ve mülakat yok. Genel merkezimiz hızlandırmış bir şekilde 14 Eylül gibi kısa sürede adayları açıklayacak” diye kaydetti.

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ise, Türkiye'de önemli bir sürecin yaşandığını belirterek, AK Parti olarak Türkiye'yi layık olduğu yere ve dünyada lider bir ülke haline getirmek için yola çıktıklarını söyledi.

“BİZE 4 CEPHEDEN SALDIRDILAR”

1 Kasım seçimlerinde elde edecekleri başarıyla AK Parti'nin yoluna devam edeceğini belirten Kahveci, "13 yıldır iktidarız. Bu dönemlerde bize 4 cepheden saldırdılar. İktidar dönemimizde ülkemizin kalkınmasını kaldıramadılar. Bizleri engel olmak için her türlü yolu denediler.

Bizi bir tek milletle yenebilirler. 7 Haziran seçimlerinde birleştiler. Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizi hedef aldılar. Burada başarılı oldular ve tek başına iktidar olmadık. Bundan Türkiye düşmanları kazandı. Bu dönemde ülke ekonomisi zarar gördü. Diğer partiler kaybetti, HDP kazandı. Ama yine sevindiler. Onların oylarının düşmesi önemli değil ki. Önemli olan AK Parti'nin iktidardan gitmesi. Tüm terör örgütleri birleşti. Ülkemizin üzerinde oyunlarını oynamaya başladılar. Terör olayları arttı" dedi.

“MÜCADELEMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK”

Devletin uzattığı şevkat elini bir kesimini anlamadığını da kaydeden Milletvekili Kahveci, şunları söyledi:
"Teröre artık ağır darbeler indiriliyor. Sadece terör örgütü ile mücadele etmiyoruz. Yanında ve arkasında olanlar ile mücadele ediyoruz. Hükümet ve emniyet güçlerimiz, mücadelesinde kararlıdır. Terör örgütleriyle olan mücadelemiz kesintisiz devam edecek.

7 Haziran seçimlerinden ne olursa olsun birinci parti çıktık. Ne olursa olsun millet arkamızda oldu. Hiçbir parti ile koalisyon kuramadık. HDP ile olmazdı ve olmadı. Ne olursa olsun mücadelemiz devam edecek. Koalisyon kurulmadı ve Sayın Cumurbaşkanımız erken seçime karar verdi. MHP'nin milliyetçiliği salon milliyetçiliğinden öteye gitmedi. Onların milliyetçiliği böylesi günde elini taşın altına koymaktır.

Tuğrul Türkeş gibi. Anayasal zorunluluk olarak oyları oranında kabineye bakan adayı verilecekti. CHP ve MHP bundan kaçtı. HDP'nin iki adayı bunu kabul etti. Bu hükümet bir AK Parti hükümeti değil. Seçim hükümetidir. HDP'ye bakanlık sorgulayan bunun sorumlusudur. Bizimle hükümet kurmaya yanaşmadılar. Anayasal zorunluluk bunlar."

Editör: Haber Merkezi