İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Belke, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Burak Ak, İl ve İlçe Teşkilatları, Parti Üyeleri ve vatandaşlar Katıldı.

İyi günde, kötü günde her zaman beraber olduklarını ifade eden İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, "Bu birliktelik bize Allah'ın izniyle hep başarı getirdi ve getirmeye de devam edecek. AK Parti, gençliğe önem veren büyük bir parti, büyük bir kuruluş. Ülkemizin, milletimizin, ümmetimizin geleceğini teminat altına alabilmek için bugün gençlerimize ihtiyacımız var. Çalışacağız gayret edeceğiz. Bulunduğumuz yere fayda sağlayacağız." diye konuştu.

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Belke ise, sıkılmadan, pes etmeden, vazgeçmeden çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "İl, ilçe, mahalle, köy, üniversite ve lise teşkilatlarımızın yorulmak bilmez neferleriyle sıkılmadan pes etmeden ve asla vazgeçmeden çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü bugün karşınızda vatanına ve milletine sevdalı bir gençlik var. Bu gençlik asla vatanını sevmenin edebiyatını yapmaz, ancak ve ancak kitabını yazar. Ben ve ekibim almış olduğu bu görevi en iyiye en güzele taşımak için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağımıza söz veriyoruz. 31 Mart 2019’da geçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimi ülkemiz ve Karabük'ümüz için büyük önem arz etmektedir. Biz gençlik olarak bu seçime dinamik, özveri ile tüm gücümüzle sahada olacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi