Bayramın ikinci günü Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’ya ve yanındakilere karşı yapılan darp olayının ardından, Çaylı’nın “Saldırgan AKP Militanı” sözlerine AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz sert tepki gösterdi.

AK Parti İl Başkanı sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Çaylı’yı şahsi kin ve husumetlerini siyasete alet etmekle suçladı.

Altınöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Yenice Belediye Başkanı Sayın Zeki Çaylı’ya yapılan saldırı olayını öğrendiğimde, hemen olayı kınadığımızı belirten açıklamayı yaptık ve MHP İl Başkanı Sayın Adem Kar Başkanı arayıp, Geçmiş olsun dileklerimi ilettim.

Bugün basında Zeki Çaylı’nın olaya karışan şüpheli şahısla ile ilgili ‘AKP militanı’ ifadesini kullanarak, partimizi hedef alması acizliğini göstermektedir. Olayın partimizle hiçbir ilgi ve alakası yoktur. Kendisinin de kurucu ilçe başkanlığını ve uzun yıllar içerisinde siyaset yaptığı AK Parti’ye bu ithamı yapmasını kınıyorum.

Olay yargıya intikal etmiş, kim ne yaptı ise hesabını orada versin. Şahsi kin ve husumetlerine siyaseti alet etmesinler. Bizim tek gayemiz var, o da halkımıza hizmet etmektir.”
Editör: Haber Merkezi