AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ile ilgili birileri FETÖ taktiği ile algı operasyonu mu yapmaya çalışıyor.

Bir basın yayın organının AK Parti Karabük İl Başkanlığına 20 Bin TL fatura kestiği ve bunun da İl Başkanı Av. İsmail Altınöz'ün bazı haberlerin yayınlanmaması için yaptırdığı yönünde internet ortamında yazılar ve bir çok yeri kapatılmış fatura görselleri yayınlanmıştı.

AK Parti İl Başkanlığına kesilen faturanın 20.05.2012 tarihli olduğu ve hatta faturanın mali süresi içinde daha sonra iptal edilen bir fatura olduğu ortaya çıktı.

FETÖ'cülerin bazı sahte evrak ve belgeler düzenleyerek, kişi veya kurumlara saldırılar düzenlediği geçmiş yıllarda sıkça görülmüştür. Aynı taktik üzerinden gidilerek, 2012 yılına ait, mali süresi içinde iptal edilmiş olan ve mali hiç bir değeri olmayan bir fatura görseli ile İl Başkanı Altınöz hakkında algı oluşturulmaya çalışılması, önümüzdeki bir kaç ay içinde yapılacak olan il kongresine dikkatleri çekti.

2012'DE İSMAİL ALTINÖZ, İL VE İLÇE YÖNETİMLERİNDE BİLE YOKTU

AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz'ün söz konusu sahte evrak ile ilgili "Partimizin son on yıl mali kayıtlarını incelettik, ne böyle bir faturaya, ne de böyle bir ödemeye rastlamadık." şeklinde bilgi vermesi, il kongresi öncesinde, "il başkanı İsmail Altınöz'e FETÖ taktiği algı operasyonu yapılmaya mı kalkılıyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Söz konusu iptal edilmiş ve mali değeri olmayan faturanın kesildiği tarih olan 20.05.2012 tarihinde Av. İsmail Altınöz'ün AK Parti İl ve İlçe yönetimlerinde dahi bulunmadığına işaret edildi.

KENDİNİ GİZLEYEN ESKİ FETÖ'CÜLER İŞ BAŞINDA MI?

AK Parti Karabük İl Kongresine bir kaç ay kala, il başkanlığında en güçlü isim olan AK Partinin mevcut İl Başkanı Av. İsmail Altınöz'e karşı yapılan bu tür saldırıların, 15 Temmuz 2016 tarihindeki ihtilal girişiminden sonra kendini gizleyen eski FETÖ'cülerin algı operasyonu olduğu yönünde ciddi söylemler var.

Özellikle kendini gizleyen eski FETÖ'cülerin, İl Başkanı Altınöz'ü hedef aldığı ve Altınöz ile birlikte AK Parti'yi yıpratmak için bu tür sahte evrak ve belgeler ile algı operasyonları ile saldırılara başladıkları konuşuluyor.

Editör: Haber Merkezi