YENİCE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ ÇAYLI, AK PARTİ ESKİ İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR’I HER FIRSATTA HEDEF ALIRKEN YENİ İL BAŞKANI ALTINÖZ, SUSKUNLUĞUNU KORUYOR.

AK Parti’li Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, AK Parti eski il başkanı Timurçin Saylar’ı her fırsatta eleştirmeye devam ediyor.

Bu sabah Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, yerel basına verdiği kahvaltıda konuşan Çaylı, yine hedef tahtasına eski il başkanı Saylar’ı oturttu.

Belediye Başkanı Çaylı “Yenice OSB, Eski AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar’ın kin ve nefretle aldığı karar ile yanlış yürütüldü. Normalde bu iş Yenice Belediyesi, Kaymakamlık ve TSO üçgeninde gider. Saylar, bizi devre dışı bırakıp birilerini işin başına getiriyor. Bu Saylar’ın yanlışı bir değil. Prosedürü Saylar’ın kin ve nefreti yüzünden yanlış işlettiler. Burada zaman zaman toplantılar yaptılar, kendileri çaldılar kendileri oynadılar. Yeni İl Başkanı İsmail Altınöz, bu işi rayına sokacaktır.” diye konuştu.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, bir taraftan eski il başkanı Timurçin Saylar’ı ağır bir şekilde eleştirirken, diğer taraftan ise yeni il başkanı İsmail Altınöz’e övgülerde bulunuyor.

Çaylı, eleştiri dozunu daha da arttırarak, Saylar’ı FETÖ’cülükle suçladı ve “Timurçin Saylar KASİAD’ın ikinci Başkanlığını yapmıştı. Birinci başkan içeride, ikinci başkan dışarıda. Ya içerideki yanlış, ya dışarıdaki yanlış.” şeklinde söylemlerde bulundu.

ALTINÖZ VEFASIZLIKLA SUÇLANIYOR

Zeki Çaylı’nın, Saylar’a karşı her fırsatta yaptığı eleştiri dozları daha da artarken, uzun süre Saylar ile birlikte kurul arkadaşlığı yapan ve şu an il başkanı koltuğuna oturmasında büyük emeği geçtiği söylenen Altınöz’ün suskun kalmasına da siyasi çevrede tepkiler gelmeye başladı.

AK Parti İl Teşkilatı içinde görev yapmış bazı isimler “Yenice Belediye Başkanı, Timurçin Saylar’a böyle saldırırken, yeni il başkanı İsmail Altınöz’ün neden sessiz kaldığına ve bir tepki göstermediğine de anlam veremiyoruz. Sayın Altınöz’e her zaman en büyük desteği veren Timurçin beyin böyle haksız eleştirilere maruz kalmasına o müsaade ederse de, biz etmeyiz. Siyaset tarihinde bir çok kişi vefasızlık ile anılıyor, kendisi de böyle anılmasın.” şeklinde görüş beyan ediyorlar.
Editör: Haber Merkezi