AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan Karabük’ü ziyaret etti. AK Parti Grup Başkanvekili Özkan Türkiye’nin kültürel ve turistik yerlerden biri olan Safranbolu ilçesini gezdi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan ve AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz Karabük üzerine geniş bir sohbet etti ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.
AK Parti İl Başkanı Altınöz, "Denizli ile Karabük arasında güzel dostlukların kurulması, anıların oluşması adına, ziyaretinizden büyük memnuniyet duyduk. Ziyaretlerinizin bir seferle sınırlı kalmamasını diliyorum, gelecek yıl sizleri yine burada görmek istiyoruz” dedi.

Ziyareti değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, "Vatanımızın her karışı eşsiz kıymete sahiptir ve büyüleyici güzelliklerle doludur. Bu programımızda emeğin sembolü Karabük’ü, adını Safran bitkisinden alan Safranbolu’yu gezip görmeye, her yönüyle öğrenmeye çalıştık” dedi

AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Ali Yaşar ve AK Parti Karabük Belediye Meclis Üyesi Kazım Çamlı'da ziyaretler’de hazır bulundu.
Editör: Haber Merkezi