AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu, Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya, Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, Eskipazar İlçe Başkanı İsmail Palaz, Karabük Etik Kurulu Başkanı Ali Erorhan, il, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik kolları, AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ali Şahin ile AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı görevine getirilen Mehmet Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşen her iki ziyarette Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Mehmet Ali Şahin ile Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan’a yeni görevlerinde başarılar diledi.

Altınöz “Karabük’e yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunularak daha da iyileştirilebilmesi amacıyla neler yapılabileceği konusunda paylaşımlar yapıldı, misafirperverliklerinden dolayı Mehmet Ali Şahin Başkanımıza, Mehmet Ceylan Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Şahin ve Ceylan’da nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Karabük Teşkilatına teşekkür etti.