AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı İsmail Palaz istifa etti.

AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı İsmail Palaz 7. Olağan Kongre süreci doğrultusunda yapılan istişareler sonucu AK Parti Eskipazar İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İsmail Palaz, “Ekim 2017 tarihinde aldığım Eskipazar AK Parti ilçe başkanlığı görevimi bu güne kadar layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. İlçe Başkanlığım sürecinde desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere, ilçe teşkilatı arkadaşlarıma, ilçe kadın kolları başkanıma ve yönetimine gençlik kolları başkanı ve yönetimine tüm Eskipazarlı hemşerilerime ayrı ayrı Şükran’larımı sunuyor, teşekkür ediyorum.

Yeni göreve gelecek arkadaşımızada şimdiden muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

AK davanın bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, “ 7. Olağan Kongre süreci doğrultusunda yapılan istişareler sonucu Eskipazar İlçe Başkanımız İsmail Palaz istifasını vermiştir. AK dava bir bayrak yarışıdır, Eskipazar İlçe Başkanımız İsmail Palaz’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim, kendisi İlçe Başkanı olmasa bile AK davanın neferi olarak yine hizmet edecektir. Bundan sonraki hem siyasi hem de iş hayatında kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

İSTİFALAR DAHA GELECEK Mİ?

Yılbaşından sonra ilçe kongrelerinin başlayacağı AK Partide, Genel Merkezin talebi ile Eskipazar'dan gelen ilk istifanın ardından gözler diğer ilçelere yöneldi.

Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık'ın da istifasına kesin gözü ile bakılırken, Merkez İlçe Başkanının da istifa edip etmeyeceği yönünde kamuoyunda çeşitli değerlendirmeler yapılıyor.
Editör: Haber Merkezi