AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş  ve Cumhur Ünal, Safranbolu Eskiçarşı esnafıyla Eskiçarşı Asmaaltında biraraya geldi. Eski çarşı esnafının sorunlarını dinleyen ve turizm durumu hakkında esnaflardan bilgi aldı.

Toplantıya katılımının yoğun olduğu buluşmada memnuniyetini dile getiren esnaflar Vekillere ve AK Parti teşkilatına teşekkür etti. Bu tür istişare ve değerlendirme toplantılarının sık sık yapılması isteyen esnaflar, "Vekillerimizin burada bizimle bir araya gelmesi bizleri onore etmiştir, sağolsunlar bizleri dinlediler, sorunlarımıza çözüm olacakları noktalar olacaktır." ifadelerini kullandılar.

Esnaf buluşması ile ilgili konuşan Niyazi Güneş, " bugün sabah Safranbolu Eskiçarşı'da esnaflarımızla bir araya geldik. Burada esnaflarımızla buluşmak bizler için çok önemli. Safranbolu Eskiçarşı esnafımız turizm bölgesinin can damarıdır. Onların memnuniyeti bizim ve turistlerin memnuniyetidir. Esnafımızın sorunları çözüldükçe hizmet kaliteleri de muhakkak artacaktır. Esnafımız için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bir takım önerileri var onları ilgili arkadaşlarımızla değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhur Ünal'da açıklamasında "Esnaflarımızla burada zaman zaman biraraya geliyoruz, bugün toplu olarak buluştuk. Talepleri istekleri var, gerekli desteği sağlayacağız, esnafımızın her zaman yanındayız, gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Onlarda bize bu toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yerinde bir toplantı olduğunu gördük. Önümüzdeki dönemde yeniden biraraya geleceğiz." ifadelerini kullandı
Editör: Haber Merkezi