Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyit Ahmet Karabacak, 7 Ocak’ta gerçekleştirecekleri 40. Olağan Genel Kurul’da yeniden aday olduğunu açıkladı.

Oda başkanlığında düzenlediği basın toplantısında kongrede yeniden aday olacağını açıklayan Karabacak, 2002 yılından bu yana 5 dönemdir Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını yürüttüğünü söyledi.

Karabacak, “ Ekibimizle beraber yeniden adaylığımızı açıklıyoruz. Allah utandırmaz inşallah. Şoför esnafının sorunlarını çözmek için bu göreve talibiz. İnşallah bu görevi yine laiki ile yerine getireceğimize inanıyoruz. 15 yıldır ekibimizle bu görevdeyiz ve esnafımız için çok şeyler yaparak iyi bir yol aldık. 4 yıl için daha göreve talibiz. Göreve ilk geldiğimiz zaman 3 bin 785 dolayında üyemiz vardı ancak şuan 714 seviyesine geldik. Odamızın tek geliri aidat ve plaka basımı. Üye düşünün nedeni ise vergi mükellefi isteniyor. Eğer mükellef olmayınca oda üyeliği de olmuyor. Eskiden bu böyle değildi. Şimdi mükelleflik istediğinden üyelerde büyük oranda düşüş yaşandı” dedi.

Editör: Haber Merkezi