MHP Karabük Milletvekili Adayı Ahmet Dönmez, dolar kurunun yükselişi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Dönmez, ekonomi oyunlarıyla ile Türkiye'nin tahrip olmayacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisinin Karabük Milletvekili Adayı Ahmet Dönmez, Türkiye'de yaşananların 94 yıldan bugüne en çetin dönemlerden biri olduğunu belirterek, "Son 2 yıllık dönem, 94 yıllık Cumhuriyet tarihimizin, Devlet-i Ebed Müddet olma yolunda yaşadığı en çetin dönemlerden biri olmuştur." dedi.

Ankara'da ki temasları esnasında, Ankara 1.Bölge Milletvekili Adayı Eyyup Yıldız'ın daveti ile düzenlenen iftar programına katılan Dönmez, davete katılan gazetecilerin sorularını yanıtladı.

KİRLİ OPERASYONLAR İLE KARŞI KARŞIYAYIZ

Dönmez yaptığı açıklamada, "Yeraltı ve yerüstü zenginlikleriyle cennet vatanımız Türkiye, 94 yıldır gerek ekonomik gerek kültürel dezenformasyon çetelerinin, kirli operasyonları ile karşı karşıyadır." ifadelerini kullandı.

İşte MHP Karabük Milletvekili Adayı Ahmet Dönmez'in açıklaması: "Birilerinin diş gıcırtılarıyla, etnik ve sosyolojik zenginliklerimizi heba etme derdine düştükleri görülür bir hal almıştır. Yakın tarihimizde yaşadıklarımız, ön adı "gelişmiş" olan hiçbir ülkenin başaramayacağı büyük bir milli duruş örneğidir. Son 2 yıllık dönem, 94 yıllık Cumhuriyet tarihimizin, Devlet-i Ebed Müddet olma yolunda yaşadığı en çetin dönemlerden biri olmuştur."

DEVLETİN HARCI YENİDEN ATILDI

"15 Temmuz hain darbe girişimiyle yıkılmak istenen devletimizin, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı ile harcı yeniden atılmış, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ile hem içeride ki hemde dışarıda ki güvelere karşı Milliyetçi bir dokunuşla yeniden sıvalanmıştır.

Harcı beğenmeyen, sıvasından rahatsız olan, hücrelenemedikleri için müteessir duygulara haiz olan kim varsa, FETÖ harcıyla kurulan şer ittifakına sağdan soldan malzeme taşıyarak oluşturdukları ve sonradan adı nedamet havuzu olacak olan toplama kamplarında, bir Ağlama Duvarı inşaa ettikleri aşikardır."

EKONOMİ İLE TAHRİP EDEMEZLER

"Ağızlarından salya akıtarak Aziz Milletimizi bölemeyenler, şimdi sızlanarak ve inleyerek ekonomi ile bu Aziz Milleti tahrip edeceklerini zannediyor. Bu milleti dolar kuru ile tehdit edenler, 24 Haziran'da gerekli cevabı alacaktır."
Editör: Haber Merkezi