MEHMET ALİ ŞAHİN, MİLLETVEKİLİ BURHANETTİN UYSAL İLE YENİCE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ ÇAYLI'YI BİR ARAYA GETİRDİ



Karabük'ün siyaset büyüğü olan, 25. Dönem TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, uzun süredir aralarında kırgınlık olduğundan dolayı bu zamana kadar bir araya gelmemiş olan Milletvekili Burhanettin Uysal ile Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'yı bir araya getirdi.

Karabük ve ilçelerinde Valilik, Kaymakamlıklar ve Belediye Başkanlıkları bünyelerinde bölgenin yatırımlarının, kamu ihtiyaçlarının ve sorunlarının görüşüldüğü koordinasyon toplantılarını yapan Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, dün Valilik'te yaptığı geniş katılımlı toplantılarını bu gün de Safranbolu ve Yenice'de sürdürdü.

Toplantılara, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Parti Yöneticileri ve Özel İdare yetkilileri katıldı.

Yenice'de yapılan toplantıya Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal'da katıldı. 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde Milletvekili olduğu günden bu yana Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile bir araya gelmeyen Uysal'ı Karabük'ün siyaset büyüğü Mehmet Ali Şahin biraraya getirdi.

Aralarında kırgınlık olduğu herkesçe bilinen Milletvekili Uysal ile Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın Yenice Belediyesinde bir araya gelmeleri herkesin ilgi odağı haline geldi.

Birbirlerine karşı soğuk ve resmi davranmalarına rağmen, vatandaşlar "Mehmet Ali Şahin abilik görevini yapıyor ve yavaş yavaş aynı partiye mensup bu iki kırgını bir araya getiriyor. Bu küskünlük çok uzun sürmez, Sayın Büyük yakında bunları barıştırır" görüşünü paylaşıyorlar.