AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Adem Demirci, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalarda kapı kapı gezen, vatandaşların tam destek verdiği Demirci, kendine güvendiğini söyledi.

doğa aSDA

Seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı gezen Adem Demirci, vatandaşların gözünde büyüyor. Çalışmalarda tam destek gören Demirci, kendine güvendiğini belirterek, ’’Allah nasip ederse listede yer alır yöremize ve ülkemize hizmet ederiz. Nasip değilse listeye giren arkadaşlarımızla çalışırız’’ dedi.

‘BU MİLLETİN BİRLİKTELİĞİNİ KİMSE BOZAMAYACAKTIR’

Türkiye’de her seçim öncesi kaos ve terör olaylarıyla oyun oynanmak istendiğine dikkat çeken Demirci şöyle devam etti:

‘’Son günlerde ülkemizde çıkartılmak istenen kaos ve terör olaylarının hiçbirine bu ülke yabancı değildir ve her seçim öncesi aynı merkezlerden aynı oyun, farklı senaryolarda bu milletin önüne getirilmektedir. Bir yandan terör bir yandan iş birlikçileri, bu ülke milletini karşı karşıya getirmek istemektedir.

Allah’ın izniyle bu ülke birdir, birliktedir. Bu oyunlara asla prim vermeyecektir. Bu milletin birlikteliğini, bütünlüğünü kimse bozamayacaktır. 1 Kasım seçimlerinde tüm bu şer odaklarına bu millet en büyük cevabı verecektir.’’
Editör: Haber Merkezi