Açı Koleji 2019-2020 Eğitim, öğretim yılına hazırlanıyor. Geçen yıl Karabük’te hizmete giren Açı Koleji kısa sürede velilerin tercih ettiği bir okul haline geldi. Bu çerçevede; Açı Koleji adaptasyon, tanış ve kaynaşma kokteyli düzenledi. Kokteyle veliler, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Daha sonra Açı Koleji kurucusu iş insanı Salih Aydın bir konuşma yaptı.

Aydın konuşmasında “Sevgili öğrencilerimiz, kıymetli velilerimiz, değerli öğretmenlerimiz; Kolejimizin kaynaşma kokteyline hoş geldiniz. Öncelikli olarak Açı Kolejini tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Karabük’ün en tecrübeli, en değerli öğretmenleri ile en profesyonel idari kadrosunu bir araya çocuklarımız için getirdik. Bu ekip ile çocuklarımızın başarından başarıya koşacaklarına inanıyorum. Eğitim ekibimiz çocuklarımızı hem okul içinde hem okul dışındaki yaşantılarını mercek altına alarak başarı odaklı çalışacaktır. Biz sosyal bir okul olacağız. Bu işe başlarken şunu demiştim, amacımız Karabük’ün var olan başarısını koruyup ilk sıralarda yer almak yerine, ilk sırada olmak için çalışacağız. Bu vesile ile 2019-2020 eğitim öğretim yılı hepimiz için hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

Açı Koleji Müdürü Kazım İlter, Kurucu Müdür Oğuzhan Ünal da konuşmalarında Açı Kolejinin sunduğu özel eğitim-öğretim sistemiyle ilgili bilgiler verdiler.

Editör: Haber Merkezi