"Çağdaş Pazarlama" ana sponsorluğunda gerçekleşek olan 14 kurum takımının kupa için mücadele edeceği turnuvanın ilk santrası Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih ÜRKMEZER tarafından yapıldı.


İkiyüze yakın kurum çalışanına spor yapma imkanı tanıyan turnuvanın finali 12 mayıs günü yapılacak. Finale kadar hergün 18:30'da iki karşılaşma Safranbolu GHIM sentetik sahasında oynanacak.


Turnuvaya katılan takımlar; Kaymakamlık, Belediye, Emniyet, Jandarma, Müftülük, Orman İşletme, Hasan Doğan Çocuk Sitesi Evleri, Türk Eğitim Sendikası, Ticaret ve Sanayi Odası, PTT, Devlet Hastanesi, 112 Acil Servis, Vergi Dairesi, Adliye.


Turnuva organizatörlüğünü her yıl olduğu gibi bu yıl da Altın Safran Spor Kulübü üstlenmiş durumda. Kulüp başkanı Serdar AYDIN ;"ilçemizde spor organizasyonlarına ve turnuvamıza olan ilgi her geçen yıl artmakta. Bu sene de sayın kaymakamımızın katılımlarıyla güzel bir başlangıç yaptık.


Final gününe kadar sakatlığın olmadığı rekabetin ve dostluğun ön plana çıktığı bir turnuva olmasını diliyorum. Bütün sporseverleri maçlarımıza bekliyoruz. Özellikle finalin tam bir festival havasında gerçekleşmesini planlıyoruz. Çocuklarımız için oyun parkları kuracağız ve ikramlarımızla birlikte ailecek gelinip eğlenilebilecek bir ortam oluşturacağız.


Şimdiden sporseverleri 12 mayıs gününe kimseye söz vermeyin diyorum ve final organizasyonumuza davet ediyorum. Ayrıca etkinliklerin gerçekleşmesinde kulübümüze büyük destek sağlayan ana sponsor ÇAĞDAŞ PAZARLAMA ve diğer  firmalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi