FETHULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK SORUŞTURMA KAPSAMINDA 4 KİŞİ TUTUKLANDI, 3 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA 

tuktkg

Fethullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik 15 Temmuz sonrası başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve gün içinde mahkemeye çıkarılan 4 kişi tutuklandı. Bugün yapılan operasyonlarla 3 kişi daha gözaltına alındı.

Kanlı darbe girişimi sonrası başlayan ve tüm yurtta kapsamlı olarak devam eden FETÖ soruşturması kapsamında Karabük'te tamamlanan sorgularının ardından bugün mahkemeye çıkarılan ve örgütün sözde il milli eğitim imamı olduğu öne sürülen öğretmen Murat Ciğer, Mustafa İstek, belediye personeli Fahri Karaoğlu ve Kamu Hastaneleri Birliği personeli Yılmaz Şirin tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.A., M.A., ve  H.Ç. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Öte yandan bugün yapılan operasyonlarda örgüte bağlı olduğu belirtilen Bir Umut Derneği Başkan Yardımcısı M.A.S, Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Üyesi ve M.A.S'nin eşi H.S., Karabük Eğitim Sevenler Derneği Başkanı ve Bir Umut Yardımlaşma Derneği Üyesi işçi emeklisi H.E. gözaltına alındı.
Editör: Haber Merkezi