OTOMOBİLİN MOTOR KISMINA SIKIŞAN YAVRU KEDİ 3 SAATLİK ÇALIŞMA SONRASI ÇIKARILDI

3SAAT KEDİ

Park halindeki bir otomobilin motor kısmına giren yavru kediyi kurtarmak için seferber olan vatandaş ve itfaiye ekiplerinin 3 saatlik çalışması ile çıkarıldı.

Yenişehir Mahallesi Nilüfer Sokak’ta park halimdeki 78 BT 888 plakalı otomobilin motor bölümünden gelen kedi sesini duyan üniversiteli öğrenciler 1 saat beklemenin ardından gelen sürücü Osman Demircioğlu’na durumu bildirdi. Öğrencilerin yardımıyla yavru kediyi sıkıştığı yerden çıkaramayan otomobil sahibi daha sonra durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kediyi kurtarmaya çalıştı. Dar bir kesimde sıkışan kediyi kurtarmak için vatandaşlarda seferber oldu. Yerinden sökülen akünün ardından elleri daha küçük bir vatandaş kediyi sıkıştığı yerden kurtardı. Yol kenarında ağaçlık bir alana bırakılan yavru kedi gözlerden kayboldu.

Otomobilin sürücüsü Osman Demircioğlu, marketten çıkıp otomobilin başında bekleyen 2 üniversite öğrencisini gördüğünü ifade ederek, “Yaklaşık bir saat beni beklemişler. Allah razı olsun. Aracımın motor kısmından kedi seslerinin duyduklarını söylemeleri üzerine itfaiyeye haber verdim. Gelen ekiplerle birlikte yaklaşık 3 saat uğraşmanın sonucunda kediyi sıkıştığı yerden çıkardık” dedi.

Editör: Haber Merkezi