Karabük Valisi Kemal Çeber tarafından uygulamaya konulan ve iki haftada bir yapılması planlanan “Haftaya Başlangıç” toplantısı Safranbolu Kaymakamlığı ev sahipliğinde Safranbolu SAKEM’de yapıldı.

Kaymakamlıklarımız, İl Müdürlüklerimiz ve ilimizdeki kurum ve kuruluşlar arasında bilgi alışverişinde bulunmak, kurumlar arasında iletişim ve empati yaklaşımını geliştirmek, ilimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüşmek amacıyla Vali Kemal Çeber tarafından uygulamaya konulan ve iki haftada bir yapılması planlanan “Haftaya Başlangıç” toplantısı Safranbolu Kaymakamlığı ev sahipliğinde Safranbolu SAKEM’de yapıldı.

 Vali Kemal Çeber Başkanlığında yapılan toplantıya Garnizon Komutanı Per. Albay Tekin Nemlioğlu, Vali Yardımcıları Osman Yenidoğan ve Barboros Baran, Karabük Valiliği Hukuk Müşaviri Numan Tahir Şimşek, İlçe Kaymakamları ve kurum müdürleri katıldı.


 Toplantıda ilk sunumunu yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; Safranbolu ilçemizin genel durumu, eğitim, sağlık, gıda, tarım ve hayvancılık, ilçede desteklenen projeler, yürütülen faaliyetler, turizm potansiyeli, köyler, mali ve ticari hayat, hedefler ve ilçede ihtiyaç duyulan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Daha sonra Belediye Başkanlığı sunumunu gerçekleştiren Belediye Başkanı Ürkmezer ilçede devam eden projeler, belediye yatırımları, kazandırılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü sunumu ile devam toplantının sunumunu gerçekleştiren Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Şahin yaptığı sunumda; Müdürlüğünün teşkilat yapısı, misyonu ve vizyonu, amaçları ve hedefleri, idari durum, araç ve personel durumu, ilçe müdürlüklerinin idari durumu, arazi varlığı, arazi dağılımı, hayvan varlığı, mera çalışmaları, gıda denetimleri, hayvansal üretim desteklemeleri, bitkisel üretim desteklemeleri, İl Özel İdaresi Finansmanlı projeler, genel bütçeli projeler, sosyal sorumluluk projeler ile yapılması planlanan projeler hakkında detaylı olarak Vali Kemal Çeber ve katılımcılara sunumlar eşliğinde bilgiler verdi.


Toplantı soru-cevap ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.