Karabük Üniversitesinin 2018 yılında yaptığı ilk senato toplantısı Kastamonu Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kurumlar arası bilgi ve tecrübe paylaşımının artırılması maksadıyla Kastamonu Üniversitesinde gerçekleştirilen toplantıya, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın da bir süre eşlik etti.

Senato toplantısı öncesinde selamlama konuşması yapan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, “Rektör Prof. Dr. Seyit Aydın’a ve Kastamonu Üniversitesine ev sahipliğinden ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Kastamonu’ya ve Üniversitemize hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, “Sizlerin burada olması bizim için şereftir. Bunun için sizlere teşekkür ediyoruz. İnşallah faydalı ve güzel çalışmalara vesile olur. Toplantınız hepinize hayırlı uğurlu olsun. “ dedi.

Konuşmaların ardından Karabük Üniversitesi Fakülte Dekanları, Daire Başkanları, Enstitü Müdürleri ve Koordinatörler, 2017 yılını değerlendiren sunumlar gerçekleştirerek taleplerini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi