16 YAŞINDAKİ D. S. DAYISININ KARISINI KAÇIRAN ADAMA KURŞUN YAĞDIRDI 

16

16 yaşındaki D. S., iddiaya göre geçtiğimiz yıl cezaevine giren dayısı Engin K.’nın eşi Sevda K’yı kaçıran ve bu yüzden aralarında husumet doğan 28 yaşındaki Görkem G.’yi silahla ateş ederek yaraladı. Görkem G., kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken D. S., azmettirici şüphesiyle Atabey K. ve Sevda K. gözaltına alındı.

Öğlen saatlerinde Kardemir Kavşağı’nda meydana gelen olay şöyle gelişti;

Geçtiğimiz yıl D. S.’nin dedesi Atabey K.’ya ait Büfede çalışan Görkem G., iddiaya göre D. S.’nin cezaevine giren dayısı Engin K.’nın eşi Sevda K.’yı kaçırdı. Ancak Sevda K., bir süre sonra Görkem G.’yi terk ederek evine geri döndü. D. S.’nin ailesi ile Görkem G. arasında husumet oluştu. D. S., Sevda K. ile birlikte dedesi Atabey K.’nın kullandığı 06 R 7857 plakalı Ciple seyir halindeyken kavşaktaki ışıklarda husumetli oldukları Görkem G. İle karşılaştı.

Araçtan inen D. S., dedesine ait ruhsatsız tabanca ile Görkem G.’ye ateş etti. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Görkem G., yaralı bir şekilde olay yerinden yaklaşık 10 metre kadar uzaklaştığı esnada yola yığıldı.

Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri yaralı Görkem G.’yi ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri, D. S. ile azmettirdikleri gerekçesiyle Sevda K. ve Atabey K.’yı gözaltına aldı. Hastanede tedavi altına alınan Görkem G.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.