Yenişehir Spor Kompleksi Konferans Salonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven başkanlığında 2022 yılı ilk çeyreği değerlendirme ve önümüzdeki günler içinde planlama toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri Müdürleri ile Şube Müdürleri, Yurt Müdür ve Müdür yardımcıları, Yurt Eğitim sorumluları, Tesis Sorumluları, Antrenörler, Spor Eğitim Uzmanları, Gençlik Liderleri, İlçe Müdürleri, ilçedeki Spor Eğitim Uzmanı ve Gençlik Liderleri, Personel Şube çalışanları ile Müdürlük Psikoloğu katıldı.

Toplantı açılışında İl Müdürlüğü Psikoloğu Neslihan Kaplan tarafından katılımcılara gençlerin eğilimleri ve güncel yaşanan sorunlara dair bilgilendirme yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, toplantıda bugüne kadarki çalışmalarından dolayı tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek başladı. Bakanlık politikaları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini, son üç aydır 6 bin dolayında sporcu, antrenör, idarecinin grup ve Türkiye Şampiyonaları için İlimize geldiğini, bu organizasyonları başarı ile yürüttüklerini söyleyerek, önümüzdeki dönemde de ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapılacağını belirtti.

Yurt Hizmetleri noktasında da Ramazan ayı için alınması gereken tedbirler ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yapılacak çalışmalar ele alındı.

Gençlik Hizmetleri kapsamında yürütülen çalışmalar ve özellikle gönüllülük faaliyetleri ile teknofest takımlarının hazırlıkları ile Gençlik Kampları, Gençlik Merkezleri ve Genç Ofislerdeki faaliyet planlamaları değerlendirildi.

Toplantıda Hizmet Müdürleri, Yurt Müdürleri ve Şube Müdürleri de söz alarak bilgi paylaşımında bulundu ve toplantı diğer katılımcıların görüş ve önerileri alınarak tamamlandı.