Gençler Arası Ses ve Müzik Yarışması Türk Müziği, Popüler Müzik, Caz ve Elektronik Müzik olmak üzere 4 kategorilerinde yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün her yıl düzenlemiş olduğu Kültür ve Sanat Yarışmaları çerçevesinde “Sahne Sırası Sende” adlı, Gençler Arası Ses ve Müzik yarışması Yenişehir Konferans Salonunda düzenlendi. 

Gençler Arası Ses ve Müzik Yarışması 18-29 yaş arasında Türk Müziği, Popüler Müzik, Caz ve Elektronik Müzik olmak üzere 4 kategoride düzenlendi. Yarışmaya Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Şube Müdürü Hüseyin Mermer’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

GENÇLERİMİZE DESTEK OLMAK İÇİN BÜYÜK GAYRET İÇERİSİNDEYİZ

İl Müdürü Coşkun Güven “Gençlik ve Spor Bakanlığımız gençlerimizin hem bilgili ve donanımlı yetişmelerini, hem de zengin ve derinlikli bir bakış açısına sahip olmalarını istiyor. Bu amaçla geleneksel sanata sahip çıkan ve serbest zamanlarının değerlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen Ses ve Müzik Yarışmasında gençlerimiz yeteneklerini sergileme fırsatı buldular. Gençlerimizin yolunu açmaya, onların geleceklerini aydınlatmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile yarışmalara katılan tüm gençlerimizi tebrik eder, dereceye giren gençlerimize de ilimiz adına katılacakları bölge finalleri için başarılar dilerim.” dedi.

Kategorilerinde dereceye giren öğrenciler Mayıs ayında düzenlenecek bölge finallerinde Karabük’ü temsil edecek.

Editör: Haber Merkezi