• DOLAR 32,60 %0.39
  • EURO 34,85 %0.33
  • ALTIN 2.493,03 %0.34
  • BİST100 9.579 %0.57
  • BITCOIN 65.453 %4.56
  • ETHERIUM 3.119 %3.18
21°

UNESCO Haberleri

UNESCO haberleri ve güncel UNESCO gelişmeleri, UNESCO ile ilgili tüm video, UNESCO fotoğrafları ve UNESCO haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Manşet

Dünyanın en pahalı baharatının yapımında 1 kilogram ürün için 510 bin lif gerekiyor.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Safranbolu’nun UNESCO Dünya Miras Listesi’ne dahil oluşunun 29. Yıl dönümü için bir mesaj yayımladı. 

Güncel

Safranbolu, 29 yıl önce Dünya Miras Şehri ilan edilmesinin yıl dönümünü konferans, sergi, panel ve konser programlarıyla kutluyor.

Güncel

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Safranbolu'nun altın bitkisi, safran soğanı Avrupa Birliği Komisyonu tarafından tescillendi

Alt Manşet

UNESCO periyodik raporlama çalışması Korumanın Başkenti Safranbolu’da yapıldı.

Alt Manşet

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan Karabük'ün tarihi Safranbolu ilçesinde kar yağışı etkili oldu.

Manşet

Unesco Dünya Mirası Şehirleri tarihi güzellikleriyle Robotik Festivali ROBETEX'de buluşuyor.

Alt Manşet

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde etkili olan kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu.

Alt Manşet

Jolly Yurtiçi Turlar Direktörü Kerem Gökçe, Karadeniz'de yeni oluşturdukları "Karadeniz yaylalar destinasyonu" için Batı Karadeniz bölgesinde inceleme başlattı.

BÖLGE HABERLERİ

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan ve bu yıl 1,5 milyon turist hedefine ulaşan Safranbolu, yılbaşı tatilinde de misafirlerini ağırlamaya...

BÖLGE HABERLERİ

Safranbolu Eski Çarşı bölgesinde banka şubesi, kargo şubesi olmadığından ve PTT hizmetlerini tam alamadıklarından esnaflar mağduriyet içinde.

Güncel

Karabük AK Parti Milletvekili Niyazi Güneş, Safranbolu’nun UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınışının 28.yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu