• DOLAR 32,60 %0.38
  • EURO 34,82 %0.22
  • ALTIN 2.487,92 %0.14
  • BİST100 9.465 %-0.63
  • BITCOIN 65.234 %3.38
  • ETHERIUM 3.100 %2.04
20°

Doğalgaz Haberleri

doğalgaz haberleri ve güncel doğalgaz gelişmeleri, doğalgaz ile ilgili tüm video, doğalgaz fotoğrafları ve doğalgaz haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Eflani

Milletvekili Ali Keskinkılıç ile Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, ilçeye doğalgaz verilmesi için EPDK'dan izin çıktığını açıkladılar.

Diğer Haberler

Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki doğalgaz çalışmasında caddede bulunan içme suyu ana şebeke borusu patladı.

Manşet

Yenice'de doğal gaz çalışmaları tam gaz; Şahin ve Keskinkılıç, baret giydi, kürekle doğal gaz borusu için açılan çukurda çalıştı

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş: “Kömür havzasını enerji ve doğalgaz üssü merkezi haline getiriyoruz”

BÖLGE HABERLERİ

Doğalgaz faturalarının her ay bir önceki aya göre bir miktar artması, "doğalgaza gizli zam mı yapıldı?" sorusunu gündeme getirdi.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, gündem oluşturan konuları değerlendirip milli doğalgazın mart ayı sonunda milletin hizmetine sunulacağını söyledi.

Alt Manşet

AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, Karabük'ün Yenice ilçesine doğalgaz getirilmesi ile ilgili çalışmaların önümüzdeki en kısa sürede başlayacağını açıkladı.

Güncel

Karadeniz’de keşfedilen doğalgaz rezervinin, bugüne kadar ki en büyük hidrokarbon kaynağı olduğunu ve bu rezervle dışa bağımlılığın azalacağını belirtti.

Manşet

Kastamonu'nun 4 ilçesine daha doğalgaz verilirken, Karabük'ün Yenice, Eflani ve Ovacık ilçeleri doğalgaza ne zaman kavuşacak?

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu