Dün gece saatlerinde Eskipazar'da 2 kişinin bilindik bir biçimde silahlı saldırıya uğraması akıllara 'Eskipazar'da mafyavari hesaplaşmalar mı yaşanıyor' sorusunu getiriyor.

Eskipazar'da dün gece meydana gelen olayda en işlek cadde olan Camii caddesi üzerinde 21:30 sularında Ziraat Bankasının önünde yürüyen 2 kişiye 34 plakalı olduğu tespit edilen bir araçtan kimliği belirsiz kişilerce silahla ateş açılmıştı. Açılan ateş sonucunda Eskipazar Belediyesi personeli oldukları öğrenilen Kemal T. ve Eşref B. ayaklarından yaralanmıştı. 

Yaralılardan Kemal T.'nin babasının ve Eşref B.'nin kayınpederinin Eskipazar Belediyesi Meclis Üyesi oldukları öğrenilirken, 'mafya tipi hesaplaşma'yı andıran bu tip saldırı akıllara soru işareti olarak yansıdı.

'Mafya' diye tabir ettiğimiz yasa dışı oluşumların saldırı tekniği olan, 'kalabalık yerde ayaklarından silahla yaramak suretiyle korkutma' taktiğinin belediye personeline yapılması ve üstelik bu personellerin birinci derecedeki yakınlarının Eskipazar Belediyesi Meclis Üyesi olması akıllara takılan soru işaretlerini daha da derinleştirdi.

Editör: Haber Merkezi