VALİ İZZETTİN KÜÇÜK ESKİPAZAR’DA İNCELEMELERDE BULUNDU


 

20131114AW000838_03Karabük Valisi İzzettin Küçük, Eskipazar ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu. Vali Küçük burada Eskipazar Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Hadrianoupolis Antik Kentinde incelemeler yaparak yetkililerden bilgiler aldı.

Vali İzzettin Küçük beraberinde Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan ile birlikte ilk olarak Eskipazar Açık Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etti. Vali Küçük'ün ziyareti sırasında Eskipazar Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu, Eskipazar Cumhuriyet Başsavcısı Barış Öner ve Cezaevi Müdür Vekili Mehmet Arslansan da hazır bulundular.

Vali Küçük ve beraberindeki heyet Ceza İnfaz Kurumumuzun bazı bölümlerini gezerek, Kurum İdare Memuru Zeynep Şahin’den Ceza İnfaz Kurumunun kapasitesi, mevcut durumu, personel durumu ve İşyurdu biriminin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Vali İzzettin Küçük daha sonra hükümlüleri meslek sahibi edindirmek ve onlara katkı sağlamak amacıyla açılan iş atölyelerini ziyaret ederek, hükümlülerle sohbet etti ve onların el emeği göz nuru ürünlerini inceledi. Ürünleri beğendiğini belirten Vali İzzettin Küçük, buradan kuş kafesi satın aldı.

Vali İzzettin Küçük Eskipazar Açık Ceza İnfaz Kurumundaki incelemelerinin ardından, Eskipazar Hadrianoupolis Antik Kentine geçerek burada incelemelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi