MHP ESKİPAZAR KONGRESİNDE ESKİ İLÇE BAŞKANI MUHARREM KAYNAR YENİDEN İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ


KAYNAR, ESKİPAZAR’DA GÜCÜNÜ NET OLARAK GÖSTERDİ


mhp-eskipazar

Milliyetçi Hareket Partisi Eskipazar İlçe olağan kongresi bugün gerçekleştirildi. Eskipazar Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan ve Divan Başkanlığını MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan’ın yaptığı kongrede,  Muharrem Kaynar ile Ali Osman Kumlar Eskipazar İlçe Başkanlığı için sandığa girdiler.

İl Başkanı Arslan’ın yanı sıra, Merkez İlçe Başkanı Yalçın Samet Sarıtaş, Kadın Kolları İl Başkanı Reşide Kaymaz Yıldırım, Karabük Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Akay ve çok sayıda partilinin katıldığı kongrede delege Muharrem Kaynar dedi.

210 Delegenin bulunduğu MHP Eskipazar kongresinde, 144 delege oy kullandı. Başkan adayı Ali Osman Kumlar’ın 56 oyuna karşılık, 88 oy olarak yeniden başkan seçilen Muharrem Kaynar kısa bir aradan sonra yerini yeniden korudu.

Kaynar kongre sonrasında yaptığı açıklamasında “Kongremizde kazanan kesinlikle MHP olmuştur. Ülkücü hareket kazanmıştır. Şahıslara dayalı bir politikanın içinde olmadık, bundan sonra da olmayız. Gayet demokratik bir yarışı geride bıraktık. Hiçbir kırgınlık ve küskünlük gütmüyoruz. Aday arkadaşımı gösterdiği medeni cesaret dolayısıyla tebrik ediyorum. Artık kongre geride kalmıştır. Bundan sonra el birliği, gönül birliği içinde partimizin bayrağını yükseklere taşımak için çaba harcayacağız. Bana oy veren, vermeyen parti teşkilatımızın tüm mensuplarına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Eskipazar’da daha önce 12 yıl İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve bugünkü kongrede yeniden Başkan seçilen Muharrem Kaynar’ın yönetiminde şu isimler yer aldı;

Dursun Göksu, Hasan Aluç, Muzaffer Akbaş, Mesut Aksun, Ali Kemal Dursun Altındağ, Cahit Yeşilova, Dursun Arslan, Dursun Yanar, Hüseyin Kayabaşı, Murat Tümtürk, İzzet Enal, Aykut Güngör, Hakan Büyükçetinkaya ve Durmuş Kara.

MUHARREM KAYNAR GÜCÜNÜ GÖSTERDİ

Geçtiğimiz Yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı olmak isteyen ama Metin Demirel’in İl Başkanlığındaki teşkilatın istememesi üzerine aday olamayan Muharrem Kaynar, uzun süredir ilçe başkanı olduğu MHP’nin Eskipazar’da ki kendi gücünü bir kere daha net olarak gösterdi.

İlk etaplarda 4-5 İlçe Başkan Adayının olduğu Eskipazar’da, iki adayla kongreye giden MHP’de Muharrem Kaynar ezici bir çoğunluğun oyunu alarak, gücünü bir kere daha ortaya koydu.

Editör: Haber Merkezi